Skip to main content
test
Lähihoitaja: vammaisten asumispalvelut, Joensuu (id6579) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Haemme 3.10.2022 mennessä LÄHIHOITAJIA

Joensuun Karhunmäessä sijaitsevaan Rastilipuntien asumisyksikköön.

Rastilipuntien asumispalvelut tuottaa vammaispalvelulain mukaista tehostettua palveluasumista aikuisille. Työ on 3-vuorotyötä. Yksikössämme työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia ja asumisenohjaaja. Sopivan sijaisen löytyessä päätämme haun.

Räätälöimme yhdessä näköisesi työn - juuri sinulle sopivan.

Arvostamme kokemusta asumispalveluissa ja vaikeavammaisten henkilöiden kanssa työskentelystä. Tehtävässä toimisen edellytyksiä ovat hyvät vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot. Teemme työtä asukkaidemme itsemääräämisoikeutta ja yksilöllisiä toiveita kunnioittaen.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Kokemus lähihoitajan tehtävistä ja suoritetut lääkehoidon opinnot katsotaan eduksi. Työsuhteen alussa perehdytetään tehtävään.

Tehtäväkohtainen palkka on 2326 euroa / kk

Muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Lisätietoja antaa rekrytointisuunnittelija Anne Tuovinen, p. 013 330 4216, rekry@siunsote.fi tai palveluesimies Jaana Sulku, 013 330 5343, jaana.sulku@siunsote.fi.

Tiesithän, että

 • Meillä voit tehdä töitä omalla persoonallasi - tule sellaisena kuin olet
 • Pääset tekemään työssäsi asioista mistä pidät ja missä olet hyvä
 • Saat aina apua ja tukea työkavereiltasi - meillä et jää työssäsi yksin
 • Ilmapiiri ja työyhteisö on myönteinen
 • Sinun ei tarvitse junnata paikallasi - Meillä saat kehittää ja kehittyä
 • Pääset tekemään työtä lisääntyvän digitalisaation ja teknologian parissa
Tehtävät täytetään sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löytyessä.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 19.8.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
 • Siun sote
 • Työpaikka
 • siso-6579
 • 19.8.2022 - 3.10.2022 23:59
 • KuntaJoensuuPohjois-Karjala

Yhteystietomme

rekrytointisuunnittelija Anne Tuovinen, p. 013 330 4216, rekry@siunsote.fi tai palveluesimies Jaana Sulku, 013 330 5343, jaana.sulku@siunsote.fi.

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat