Lähihoitaja vanhuspalveluihin - Lapinlahden kunta

Haemme luotettavia, reippaita ja itsenäisen työskentelyn osaavia lähihoitajia eri toimipisteisiin vanhuspalveluihin. Toivomme, että teet työtäsi suurella sydämellä asiakaslähtöisesti. Olet ammatillisesti kiinnostunut laadukkaan hoito-ja hoivatyön toteuttamisesta ja itsesi jatkuvasta kehittämisestä. Toivomme sinulta myös kokemusta vanhusten parissa työskentelystä ja sitoutumista työhön pidemmäksi aikaa. Olet itseohjautuva ja tiimi- ja yhteistyötaitosi ovat hyvät. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan asiakastyön hyvässä työyhteisössä.
Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävä edellyttää tartuntalain (1227/2015) 48§:n mukaista rokotussuojaa, sekä todistusta huumausainetestistä. Hakijalla oltava ajantasaiset lääkehoidon luvat tai suoritettuna 30 päivän sisällä valinnasta.

Tutustu työnantajaan

Vanhustyönjohtaja Elisa Pajala
p. 0404883531
elilsa.pajala@lapinlahti.fi
Kotihoidon esimies Tuija Kelahaara
p.0404883551
tuija.kelahaara@lapinlahti.fi
Jukolan vastaava sairaanhoitaja Anna-Liisa Mikkonen
p. 0404883511
Kielon vastaava sairaanhoitaja Mirja Ruotsalainen
p.0404883661

Lapinlahden kunta, Terveysosasto, Vanhuspalvelut
Osoite: Kansantie 10, 73100 Lapinlahti

Lapinlahden kunta on tulevaisuuteen uskova, vireä, noin 9800 asukkaan kulttuuri-ja liikuntapitäjä, jonka peruspalvelut ovat kunnossa. Kunta on hyvien liikuntayhteyksien, viitostien ja Savonradan varrella Ylä-Savossa. Laajakaistayhteydet kattavat lähes koko kunnan. Lapinlahti on savuton kunta.