Lähihoitaja vanhuspalveluihin (5 toimea) - Lapinlahden kunta

Haemme luotettavaa, reipasta ja itsenäisen työskentelyn osaavaa lähihoitajaa, joka tekee työtä suurella sydämellä asiakaslähtöisesti. Olet ammatillisesti kiinnostunut laadukkaan hoito-ja hoivatyön toteuttamisesta ja itsesi jatkuvasta kehittämisestä. Toivomme sinulta myös kokemusta vanhusten parissa työskentelystä. Olet itseohjautuva ja tiimi- ja yhteistyötaitosi ovat hyvät. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan asiakastyön hyvässä työyhteisössä.
Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävä edellyttää tartuntalain (1227/2015) 48§:n mukaista rokotussuojaa, sekä todistusta huumausainetestistä. Hakijalla oltava ajantasaiset lääkehoidon luvat tai suoritettuna 30 päivän sisällä valinnasta.

Tutustu työnantajaan

Vanhustyönjohtaja Elisa Pajala
puh.0404883531
elisa.pajala@lapinlahti.fi
Kotihoidon esimies Tuija Kelahaara
puh. 0404883551
tuija.kelahaara@lapinlahti.fi
Kielon vastaava sairaanhoitaja Anna-Liisa Mikkonen
puh. 040-4883661
anna-liisa.mikkonen@lapinlahti.fi

Lapinlahden kunta, Terveysosasto, Vanhuspalvelut
Osoite: Kansantie 10 73100 Lapinlahti, 73100 Lapinlahti

Lapinlahden kunta on tulevaisuuteen uskova, vireä, noin 9800 asukkaan kulttuuri-ja liikuntapitäjä, jonka peruspalvelut ovat kunnossa. Kunta on hyvien liikuntayhteyksien, viitostien ja Savonradan varrella Ylä-Savossa. Laajakaistayhteydet kattavat lähes koko kunnan. Lapinlahti on savuton kunta.