Lähihoitaja vanhuspalveluihin - Jyväskylän kaupunki

Lähihoitaja vanhuspalveluihin - Jyväskylän kaupunki

Haemme Jyväskylän kaupungin vanhuspalveluihin, palveluasumiseen

LÄHIHOITAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Ensisijainen työskentelypaikka on Jokikartanon ryhmäkodit.

Hoitotyössä korostuu asukkaan kokonaisvaltainen kohtaaminen ja voimavarojen tukeminen sekä arvokas elämän loppuvaiheen hoitotyö. Temme vanhuspalveluissa toimivaa, moniammatillista tiimityötä yksilövastuisen ja asukkaan toimintakykyä tukeva hoitotyön periaatteiden mukaisesti. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on lähihoitajan tutkinto tai vastaava aiempi sosiaali- tai terveydenhuollon ammattitutkinto. Odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, kiinnostusta vanhustyöhön ja osaamista geriatrisesta hoitotyöstä. Eduksi luemme kokemuksen mielenterveys- ja päihdetyöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Lisäksi tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Lähihoitajalta edellytämme myös lääkehoidon osaamista (LOP / LOVE) tai sen hyväksyttyä suorittamista heti työsuhteen alussa.

Haastattelut järjestetään viikolla 40. Haastateltaviin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Palveluesimies Ritva Kuismanen, puh. 014 266 7387
Palveluesimies Päivi Huttunen, puh. 014 266 2446
Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Vanhuspalvelut
Osoite: Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan