Lähihoitaja, vanhusten palvelut - Lopen kunta

Lopen kunta panostaa ikäihmisten kotona asumisen tukemiseen. Tämän tavoitteen vahvistamiseksi Lopen kunnan kotihoitoon palkataan uusia lähihoitajia. Nyt on haettavana kaksi uutta lähihoitajan toimea Lopen kotihoidossa. Toimien sijoituspaikka on kotihoidon tiimissä. Tule sinäkin työskentelemään innostavaan ja kehittyvään työyhteisöön Lopelle!

Haemme luotettavia, reippaita ja itsenäiseen työskentelyn kykeneviä lähihoitajia, jotka tekevät työtä suurella sydämellä asiakaskeskeisesti. Olette ammatillisesti kiinnostuneita laadukkaan hoito-ja hoivatyön toteuttamisesta ja itsenne jatkuvasta kehittämisestä. Toivomme teiltä myös kokemusta ikä-ihmisten parissa työskentelystä. Olette itseohjautuvia ja tiimi- ja yhteistyötaitonne ovat hyvät. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan asiakastyön hyvässä tiimissä.

Työtehtävänä kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuva asiakaslähtöinen ja kuntouttava hoitotyö sisältäen perushoitoa ja sairaanhoidollisia tehtäviä. Tehtävät ovat esimerkiksi ruokailusta, lääkityksestä sekä henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimista. Työn tavoitteena on asiakkaan hyvä arki ja kotona selviytyminen. Työtä tehdään asiakkaan kanssa laaditun, asiakkaan tarpeet huomioivan, hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti.

Työsuhde alkaa 22.02.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu-ilta- ja yövuoroja sekä viikonlopputyötä. Käytössämme on Hilkka mobiili- ja toiminnanohjausjärjestelmä ja Lifecare potilastietojärjestelmä. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain 559/1994 § 7 mukainen soveltuva tutkinto. Edellytämme myös voimassa olevaa lääkehoidon suoritettua Love-tenttiä tai valmiutta suorittaa Love-tentti. Lisäksi tehtävässä edellytetään ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48§:n edellyttävää rokotussuojaa. Valittujen hakijoiden on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Työn aloittamista helpottamaan on valitun mahdollista vuokrata määräajaksi edullinen, kalustettu huone läheltä kunnantaloa. Asuntoa koskevat tiedustelut hallintopäällikkö Mikko O. Salmela, p. 019 758 6059, mikko.o.salmela@loppi.fi

Hakemukset pyydetään tekemään sunnuntaihin 31.01.2021 klo 16 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset työ- ja opintotodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.
Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) ja kunnassa tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2236,09 euroa/kk.

Lisätietoja

http://www.loppi.fi

Tutustu työnantajaan

Kotihoidon ohjaaja p. 019-758 6162, niina.oksanen@loppi.fi

Perusturvalautakunta, vanhusten palvelut, kotihoito
Osoite: Opintie 3, 12700 Loppi

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin ja noin 8000 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran ja elämän vaiheissa. Lopen kunta on savuton työnantaja.

Lopen kunta - Savuton työpaikka Lopen kunta - Unicef lapsiystävällinen kunta