Lähihoitaja, vanhusten palvelut, resurssipooli - Lopen kunta

Tule sinäkin työskentelemään Lopelle!

Nyt on haettavana lähihoitajan toimi (vakanssi 73493084) Lopen resurssipoolissa. Työntekijän kotipaikkana toimii kotihoidon yksikkö. Resurssipoolissa pääset työskentelemään myös asumispalveluyksiköissä ja sinut perehdytetään hyvin eri yksiköiden toimintaan.

Haemme luotettavaa, reipasta ja itsenäisen työskentelyn osaavaa lähihoitajaa, joka tekee työtä suurella sydämellä asiakaslähtöisesti. Olet ammatillisesti kiinnostunut laadukkaan hoito-ja hoivatyön toteuttamisesta ja itsesi jatkuvasta kehittämisestä. Toivomme sinulta myös kokemusta vanhusten parissa työskentelystä. Olet itseohjautuva ja tiimi- ja yhteistyötaitosi ovat hyvät. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan asiakastyön hyvässä työyhteisössä.

Työtehtävinä on asiakkaan luona tapahtuva asiakaslähtöinen ja kuntouttava hoitotyö sisältäen perushoitoa ja sairaanhoidollisia tehtäviä. Tehtävät ovat esimerkiksi ruokailusta, lääkityksestä sekä henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimista. Työn tavoitteena on asiakkaan hyvä arki ja kotona selviytyminen. Työtä tehdään asiakkaan kanssa laaditun, asiakkaan tarpeet huomioivan, hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti. Resurssipoolin työntekijänä toimit sekä kotihoidon tehtävissä, että tarpeen mukaan asumispalveluyksiköissä.

Työsuhde alkaa 8.11.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työ on kolmivuorotyötä. Käytössämme on Hilkka mobiili- ja toiminnanohjausjärjestelmä ja Lifecare potilastietojärjestelmä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain 559/1994 § 7 mukainen soveltuva tutkinto. Edellytämme myös voimassa olevaa lääkehoidon suoritettua Love-tenttiä tai valmiutta suorittaa Love-tentti kolmen kuukauden kuluessa palvelussuhteen alkamisesta. Lisäksi tehtävässä edellytetään ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48§:n edellyttävää rokotussuojaa. Valitun hakijan on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan kuukauden kuluessa palvelussuhteen alkamisesta.

Hakemukset pyydetään tekemään sunnuntaihin 31.10.2021 klo 16 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset työ- ja opintotodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) ja kunnassa tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2359,45 euroa/kk. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.loppi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon ohjaaja p. 019-758 6162, niina.oksanen@loppi.fi

Lisätietoja

Perusturvalautakunta, vanhusten palvelut, resurssipooli

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin ja noin 8000 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran ja elämän vaiheissa. Lopen kunta on savuton työnantaja.


Osoite: Opintie 3, 12700 Loppi
Lopen kunta - Savuton työpaikka Lopen kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat