Skip to main content
test
Lähihoitaja, vanhustenhuolto Nauvo - Paraisten kaupunki

Paraisten kaupunki julistaa haettavaksi seuraavan sosiaali- ja terveydenhuollon työsopimussuhteen: LÄHIHOITAJA vanhustenhuoltoon, Grannas/Nauvo. Kolmevuorotyö. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja jatkuu toistaiseksi.

Etsimme joukkoomme ammattitaitoista ja ihmisläheistä tekijää, joka suunnittelee, toteuttaa ja arvioi asukkaiden kokonaisvaltaista hoitoa ja huolenpitoa.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle innostavan työyhteisön jossa panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Mahdollisuus lounasruokailuun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikuntaetuja.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa sekä riittävää ruotsin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Edellytämme valitulta henkilöltä tartuntatautilain § 48 ja § 48 a mukaista rokotesuojaa. Palkka määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

Paraisten kaupunki maksaa nyt 200 €/kk rekrytointilisän sosiaali- ja terveyden huollon rekrytoinneissa 4.10-31.12.2022.

Valitun tulee ennen tehtävässä aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Arvostamme kokemusta vanhustyöstä ja kiinnostusta oman ammattitaidon kehittämiseen.

Haastattelemme ja palkkaamme hakijoita sitä mukaa kuin saamme hakemuksia, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Työ alkaa mielellään mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi-sivujen kautta, työavain 466632. Hakemuksen voi tarvittavine todistuksineen toimittaa myös osoitteeseen: Paraisten kaupunki, sosiaali ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi viimeistään 15.12.2022 klo 12.00

Lisätietoja

https://www.pargas.fi/fi/web/pargas/grannas-fi
https://www.pargas.fi/fi/web/pargas/nauvo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vanhustyön ohjaaja Marjut Hacklin puh. 040 488 5589, marjut.hacklin@pargas.fi
Haastattelemme ja palkkaamme hakijoita sitä mukaa kuin saamme hakemuksia, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Työ alkaa mielellään mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

Paraisten kaupunki, Vanhustenhuolto, Grannas

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen noin 15 100 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta, jonka enemmistökielenä on ruotsi. Kaupungin pinta-ala on 5 545 km2, josta 80 prosenttia on vettä. Paraisten kaupungissa on maassamme eniten saaristossa asuvia asukkaita. Kaupungissa on myös eniten vapaa-ajanasukkaita (mökkejä on noin 8 000).

Kaupungissa on viranhaltijoista ja työntekijöistä koostuva henkilöstö, joka huolehtii palveluiden tuottamisesta ja päivittäishallinnosta. Paraisten kaupunki on merkittävä työnantaja; kaupungissa on työntekijöitä kaikkiaan noin 1 000.

Paraisten kaupunki maksaa nyt 200e rekrytointilisän sosiaali- ja terveyden huollon rekrytoinneissa 4.10-31.12.2022.

Paraisten kaupungin avoimista työpaikoista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla, Kuntarekry.fi :ssä ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoista saa myös Työministeriön verkkosivuilta (www.mol.fi) ja työvoimatoimistosta.  


Osoite: Kellotapulikuja 2, 21660 Nauvo

Sinulle suositellut työpaikat