Lähihoitaja, varahenkilöstö - Euran kunta

Haemme vanhus- ja vammaispalveluiden vastuualueelle varahenkilöstöön yhtä (1) lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Varahenkilöstön työvuorot koostuvat aamu- ja iltavuoroista sekä mahdollisesti yövuoroista. Varahenkilöstö työskentelee Euran kunnan alueella tehostetun palveluasumisen yksiköissä, kotihoidossa ja terveyskeskussairaalassa. Vanhusten palvelukoteja on neljä, samoin kuin vammaisille suunnattuja palvelukoteja. Kotihoito toimii neljässä tiimissä eri puolilla kuntaa. Varahenkilöstö työskentelee kaikissa näissä yksiköissä tarpeen mukaan.

Odotamme Sinulta kykyä toimia joustavasti muuttuvissa tilanteissa ja toimintaympäristöissä. Kunkin päivän työyksikkö voi olla etukäteen tiedossa, mutta tulee myös työpäiviä, jolloin tiedät vasta aamulla, missä työyksikössä työskentelet.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä joustavaa asennetta. Arvostamme myös kiinnostusta varahenkilötoiminnan kehittämiseen ja positiivista työotetta. Edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden ja mahdollisuuden päästä kehittämään varahenkilöstötoimintaa sekä hoitotyötä. Kehittyvässä työyhteisössä voit kasvattaa monipuolisesti ammattitaitoasi. Työtehtäviin ja työyksiköihin saat asianmukaisen perehdytyksen.

Aikaisempi kokemus lähihoitajan tehtävistä vanhus- ja vammaispalveluissa tai varahenkilöstössä työskentelystä katsotaan eduksi. Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.

Palkkaus on sovellettavan kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työn luonne on huomioitu palkassa.

Valitun on ennen vakinaisen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran ylläpitämään sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Euran kunta on savuton työyhteisö.

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Tutustu työnantajaan

Kotihoidon esimies Kirsi Nikula, puh. 044 422 4309 tai sähköposti kirsi.nikula@eura.fi
Vanhus- ja vammaispalvelupäällikkö Henna-Riikka Seppälä, puh. 044 422 4385 tai sähköposti
henna-riikka.seppala@eura.fi

Euran kunta, Perusturvapalvelut, Vanhus- ja vammaispalvelut
Osoite: Terveystie 3, 27510 Eura

Eura on n. 12 000 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.

Euran kunta - Savuton työpaikka