test
Lähihoitaja varahenkilöstö - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä on avoinna terveys- ja vanhuspalvelujen palvelulinjalla varahenkilöstön lähihoitajan toimi. Varahenkilöstössä sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä kehittämään omaa ammatillista osaamistasi työskentelemällä eri yksiköissä. Tehtävän kotipesäyksikkö on Haapajärven vuodeosasto ja siihen sisältyy työskentelyä myös muiden Selänteen paikkakuntien eri yksiköissä. Osaamisesi mukaan sinulla on mahdollisuus esittää toiveita yksikköjen suhteen, joissa tulet työskentelemään. Työ on 2- vuorotyötä. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Haemme tehtävään hoitotyöstä aidosti kiinnostunutta, joustavaa ja ennakkoluulotonta terveyden- ja sosiaalihuollon ammattilaista. Arvostamme kehittämishalukkuutta, monipuolista osaamista, yhteistyökykyä, joustavuutta sekä ulospäin suuntautuneisuutta. Hakijalta edellytetään lähihoitajan tutkintoa.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, ohjauksen sekä tukemme ammatillisen vastuun mukaisessa toiminnassa. Mikäli olet innokas oppimaan uutta ja tartut rohkeasti uusin haasteisiin, saatat olla etsimämme henkilö.

Kelpoisuusehdot määräytyvät lain terveydenhuollon ammattihenkilöistä nro 559/1994 mukaisesti. Hakijalta edellytetään tartuntalain 48§ mukainen rokotussuoja. Hakijan on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi -palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, PL 66, 85801 Haapajärvi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän työavain 405985. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä. Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 7770.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ulla Muhonen, varahenkilöstön esihenkilö
040 1808963
Kyselyt voi tehdä myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@selanne.net.

Lisätietoja

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kunnan yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Kuntayhtymän järjestää myös ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun, maa-aineslain, rakennusvalvonnan ja korjausneuvonnan palvelut. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa ympäristö- ja rakennusvalvonnan palvelut Kärsämäelle. Väestöpohja Selänteen alueella on n. 15. 000 asukasta. Selänne löytyy myös useista sosiaalisen median kanavilta.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka.


Osoite: Kirkkokatu 2, 85800 Haapajärvi

Sinulle suositellut työpaikat