Skip to main content
test
Lähihoitaja: varahenkilöstö, Joensuu (id6342) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Siun sotessa on haettavana lähihoitajan tehtäviä 14.8.2022 mennessä varahenkilöstön tiimiin.

Oletko sinä uusi työkaverimme?

Etsimme nyt lähihoitajia vakituiseen varahenkilöstötiimiimme ikäihmisen palveluihin Joensuuhun. Varahenkilönä toimit rekrytointipalveluiden työntekijänä ja olet sijaisena ennalta sovituissa yksiköissä eripituisissa poissaoloissa.

Sissit eli sisäiset sijaiset sijaistavat yksikössä erilaisia ja eripituisia poissaoloja kuten vuosilomia, äitiyslomia, sairaslomia jne. Sijaisuuksien kesto vaihtelee tarpeiden mukaan.

Sovit varahenkilöksi, jos

  • pidät vaihtelevasta työympäristöstä, mutta viihdyt myös yhdessä yksikössä kerrallaan
  • haluat aktiivisesti kehittää ammattitaitoasi
  • sinulla on hyvät sosiaaliset taidot
  • sinulla on positiivinen elämänasenne
Tarjoamme sinulle:
  • vaikutusmahdollisuuden omaan työntekopaikkaan
  • vaihtelevat ja mielenkiintoiset työtehtävät
  • mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän
Tässä sinulle tarjolla vähän erilainen työ!

Lähihoitajilla kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon virka- ja työehtosopimuksen (SOTE -sopimus) mukaisesti.

Työsuhteet alkavat sopimuksen mukaan kesän 2022 aikana.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Lisätietoja antaa rekrytointipalveluiden palveluesimies Merja Moisanen puh. 013 330 4751, merja.moisanen@siunsote.fi (Lomalla 13.6.- 10.7.2022) tai rekry, 013 330 4216, rekry@siunsote.fi.

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 8.6.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Siun sote on Pohjois-Karjalan maakunnan eli 14 kuntamme ja erikoissairaanhoidon vastaus soteorganisaation luomisessa. Meillä integraatio on toteutettu jo vuoden 2017 alussa, joten palaset ovat löytäneet paikkansa ja toiminta sekä yhteistyö työntekijöiden välillä onnistuu. Henkilöstöä on noin 7300 ja tuotamme kaikki sote-, ympäristöterveyden- ja pelastustoimen palvelut 164 000 asukkaallemme.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rekrytointipalveluiden palveluesimies Merja Moisanen puh. 013 330 4751, merja.moisanen@siunsote.fi (Lomalla 13.6.- 10.7.2022) tai rekry, 013 330 4216, rekry@siunsote.fi.

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat