Skip to main content
test
Lähihoitaja varahenkilöyksikkö - Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky

Haemme osaavaan joukkoomme viittä (5) lähihoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsopimussuhteisiin varahenkilöyksikköön.

Sosterin varahenkilöyksikköön kuuluu yhteensä 56 hoitotyön ammattilaista, jotka työskentelevät yksiköissä erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon sekä sosiaalipalvelujen tulosalueilla. Osa varahenkilöistä työskentelee pitkissä sijaisuuksissa ja osa kiertää eri yksiköissä äkillisten poissaolojen sijaisina.

Tehtäväalueen laajuus vaihtelee osaamisen mukaan muutamasta yksiköstä yli 10 yksikköön. Varahenkilöt on jaettu rinkeihin, mutta he liikkuvat joustavasti eri yksiköissä oman osaamisen ja mielenkiinnon mukaan.

Varahenkilöyksikössä sinulla on mahdollisuus mielenkiintoiseen, itsenäiseen ja vastuulliseen työhön. Työpäivät ovat vaihtelevia ja sinulla on mahdollisuus päästä koulutuksiin oman ammattitaitosi kartuttamiseksi. Huolehdimme perehdytyksestä ja huomioimme aikaisemman työkokemuksen ja osaamisen. Järjestämme perehdytyksen kaikkiin niihin yksiköihin, joissa tulet työskentelemään.

Lähihoitajat työskentelevät ensisijaisesti kotihoidon ja palveluasumisen alueella, hengitystukiyksikössä sekä mahdollisuuksien mukaan kehitysvammaisten hoitoyksikössä. Nyt haetaan lähihoitajia ensisijaisesti äkillisten poissaolojen sijasuuksiin, mutta valituilla on mahdollisuus olla pidempiäkin jaksoja eri yksiköissä. Tehtäväalue käsittää kotihoidon- sekä palveluasumisen yksiköt koko Sosterin alueella, mutta otamme huomioon toiveita tehtäväaluetta määritettäessä. Tehtävissä on eduksi hyvä ammattitaito, kyky itsenäiseen työhön, joustavuus sekä kyky työskennellä erilaisissa moniammatillisissa työyksiköissä.

Kelpoisuusehtona lähihoitajan tehtäviin on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava aikaisempi tutkinto (laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 272/2005 § 8 ja 16) soveltuvin suuntaavin opinnoin.

31.10.2022 mennessä valmistuvat opiskelijat otetaan huomioon, jos kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole.

Tehtävät täytetään sopimuksen mukaan. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävissä edellytetään lisäksi tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa (sisältäen koronarokotteen). Tehtävien täytössä sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa.

Tehtäväkohtainen palkka määräytyy SOTE-sopimuksen ja työnvaativuuden arvioinnin perusteella.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemukseen tulee liittää CV/ansioluettelo. Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Jos muutat ulkopaikkakunnalta Savonlinnaan töihin, voit saada kaikkiin Savonlinnan vuokratalojen asuntoihin ensimmäisen vuoden aikana kolme vuokravapaata kuukautta. Vuokravapaat kuukaudet ovat sopimuskauden alusta 4. ja 8. sekä 12. vuokrakuukausi. Tarjous on voimassa toistaiseksi. Katso täältä uusi kotiosoitteesi: https://savonlinnaan.fi/naapuriksi/asuntoetu/

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävistä antavat:
palveluesimies Päivi Hirvonen, puh. 044 417 3151
sähköposti paivi.h.hirvonen@sosteri.fi ja
ylihoitaja Kirsi Matikainen, puh. 044 417 3972.
Sähköposti etunimi.sukunimi@sosteri.fi

Lisätietoja

Itä-Savon sairaanhoitopiiri, Tukipalvelut, Henkilöstöpalvelut

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 40 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.


Osoite: Keskussairaalantie 6, 57120 Savonlinna
Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat