Skip to main content
test
Lähihoitaja Vieremän kotihoitoon - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Lähihoitaja, Sopisitko sinä joukkoomme?

Sovit joukkoomme, jos olet tuumasta toimeen tarttuva, asenteeltasi positiivinen ja pidät ennen kaikkea ikäihmisten parissa työskentelystä.

Kotihoidossa lähihoitajan työnkuva on laaja ja monipuolinen. Asiakkaan tarpeet ja tavoitteet määritellään yksilöllisesti, kuntouttavaa työotetta käyttäen. Työ on itsenäistä ja moniammatillinen tiimi tukee työskentelyäsi. Kotihoidon asiakkaat ovat pääosin ikääntyneitä ja päivien sisältö vaihtelee. Lähihoitajana vastaat kotihoidon asiakkaiden hoidosta yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa sekä tuot asiantuntijuuttasi työyhteisön tueksi.

Työmme tavoitteena on turvata hyvä ja arvokas vanhuus kotona. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä ja reipasta tekemisen meininkiä. Tarjoamme mahdollisuuden kehittää itseäsi ja ammattitaitoasi sekä vahvan tiimin tuen. Meille tärkeää on tuottaa asiakkaillemme mahdollisimman hyvää kotihoitoa.

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi järjestäjä, joka on vastuussa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Suomessa tulee olemaan yhteensä 21 hyvinvointialuetta, joista viiden alueella on yliopistollinen sairaala. Yksi näistä alueista on Pohjois-Savo, jossa Kuopion yliopistollinen sairaala KYS vastaa erikoissairaanhoidosta. Vuoden 2023 alussa hyvinvointialueille siirtyvät sosiaali- ja terveystoimen sekä pelastustoimen henkilöstö alueen kunnista ja kuntayhtymistä ns. vanhoina työntekijöinä henkilöstösiirtosopimuksella. Henkilöstöä hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12.500 henkilöä.

Myös tämä kyseinen avoinna oleva tehtävä siirtyy liikkeen luovutuksen periaattein 1.1.2023 lukien Pohjois-Savon hyvinvointialueelle.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan tehtävään on lain ja asetuksen mukaisesti vaadittava pätevyys sekä Valviran ammatinharjoittamislupa. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain (48 §) edellyttämää rokotussuojaa.

Työ kotihoidossa on kolmivuorotyötä. Ajokortti on välttämätön.

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/yla-savon-sote-kuntayhtyma/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tanja Lappalainen 040-541 6538 , tanja.lappalainen@ylasavonsote.fi

Lisätietoja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Hoito- ja hoivapalvelut, Kotihoito, Kotihoito Vieremä

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä on neljän yläsavolaisen kaupungin ja kunnan sosiaali- ja terveydenhuollon sekä ympäristöpalvelujen kuntayhtymä. Tehtävänämme on edistää väestön terveyttä ja sosiaalista hyvinvointia ja järjestää jäsenkuntien puolesta kunnille lakisääteiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut lukuunottamatta lasten päivähoitoa. Työnantajana olemme kehittyvä, vetovoimainen ja arvostettu


Osoite: Huoltotie 6, 74200 Vieremä
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat