Skip to main content
test

Lähihoitaja, tule töihin Keiturin Soten ikäihmisten palveluihin!

Etsimme tiimiimme innostunutta, kehittämismyönteistä ja itsenäiseen työskentelyyn pystyvää hoitotyön ammattilaista Vihriälän ryhmäkotiin Virroille.

Vihriälän ryhmäkoti koostuu kahdesta tehostetun palveluasumisen osastosta, Ansantupa ja Taunontupa. Asukkaat tuvissa ovat pääsääntöisesti muistisairaita, ikähaarukaltaan 70 vuodesta yli 100 vuoteen. Vihriälässä työskentelee innokas moniammatillinen tiimi, joka tekee työtä suurella sydämellä asukkaiden parhaaksi.

Osastojen arkeen kuuluvat myös päivittäiset ulkoiluhetket ja useasti viikossa pidettävät viriketuokiot. Vihriälässä arki on kodinomaista ja jokaista asukasta kohdellaan yksilönä. Vihriäläkodissa hoitajat auttavat asukkaita arjen toiminnoissa ja olemalla läsnä heidän elämässään. Jokaiselle asukkaalle on nimetty omahoitaja, näin asukasta hoitaa tuttu ihminen.

Tarjoamme Vihriäläkodissa sinulle mielenkiintoisen työn mukavassa tiimissämme, jossa pääset toteuttamaan hoitotyön osaamisalueita monipuolisesti. Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa (Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto), mutta huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.

Mikäli kiinnostuit, kysy lisää ja jätä hakemuksesi! Täytämme tehtävän heti sopivan hakijan löytyessä, joten kannattaa toimia nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä:
Muistiyksikön esimies Cristina Ren, p. 044 715 1330

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/keiturin-sote-oy/
https://www.esitteemme.fi/keiturin_sote/WebView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Christina Ren, yksikön esimies, p. 044 715 1330

Lisätietoja

Keiturin Sote Oy, Ikäihmisten palvelut, Vihriäläkoti, Virrat

Keiturin Sote toimii Virtain kaupungin ja Ruoveden kunnan muodostamalla yhteistoiminta-alueella. Tuotamme laadukkaat lakisääteiset sosiaali- ja terveyspalvelut Virroilla ja Ruovedellä asuville ja tilapäisesti oleskeleville.

Keiturin Sotessa työskentelee noin 500 sote-alan ammattilaista.


Osoite: Rinnetie 4, 34800 Virrat

Sinulle suositellut työpaikat