Skip to main content
test

Kauniaisten kaupunki hakee neljää lähihoitaja, vakanssit 315004, 312031, 312037 ja 312040, Villa Bredan asumisyksikön ryhmäkoteihin.

Villa Bredan kiinteistö on Kauniaisissa keskeisellä paikalla, palvelujen läheisyydessä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sinne on keskitetty saman katon alle ikäihmisten palveluohjaus, päivätoiminta sekä ympärivuorokautinen asuminen. Myös kotihoidon tilat sijaitsevat Villa Bredassa. Asumisyksikössä on kahdessa kerroksessa neljä 15-paikkaista tehostetun palveluasumisen ryhmäkotia ikääntyneille.

Haemme asumisyksikön ryhmäkoteihin neljää lähihoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Tehtävät täytetään sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan työnkuvaan kuuluu ikääntyvien ja muistisairaiden asukkaiden kokonaisvaltaisen hoidon ja huolenpidon suunnittelu, toteutus ja arviointi omahoitajamallin mukaisesti. Haemme ihmisiä, joille ikääntyvän ihmisen hyvän arjen edistäminen on tärkeää ja merkityksellistä ja jotka osaavat kohdata asukkaat arvokkaasti. Hyvä ja elämänmakuinen arki on meillä sitä, että tuemme asukkaitamme osallistumaan ja toimimaan eri tavoin yhteisessä arjessamme. Meillä on hyvät mahdollisuudet ulkoiluun ja kulttuurityökalut ovat ulottuvillamme.

Oletpa sitten vasta-alkaja tai kokenut ammattilainen, tärkeitä ovat oikea asenne, asiakaspalveluhenkisyys sekä vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot. Arvostamme kehittämis- ja kehittymishalukkuutta. Toivomme sinulta tervettä uteliaisuutta asukkaitamme ja tehtävää työtä kohtaan sekä innostusta tiimityön kehittämiseen. Meillä on käytössä asukkaiden terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen ja kehittämistyön apuna mm. reaaliaikainen hyvinvoinnin seurantasovellus Vivago ja RAI-järjestelmä. Käytössämme on Apotti-asiakastietojärjestelmä.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai muu soveltuva sosiaali- ja terveysalan koulutus (laki 272/2005) sekä Valviran ammattihenkilörekisteriin kuuluminen. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävässä toimiminen edellyttää lääkehoidon osaaminen verkossa (LOVe) voimassaoloa tai hyväksyttyä suorittamista koeaikana.

Hakijalle luetaan eduksi muistisairauksiin liittyvä osaaminen tai kokemus muistisairaiden hoidosta, suuntautuminen opinnoissa vanhustyöhön tai sairaanhoitoon ja huolenpitoon sekä suomen ja ruotsin kielen suullinen taito.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

asumisyksikön esimies Lea Pyykkönen, puh. 050 466 0528 tai vastaava sairaanhoitaja Niina Laine, puh. 040 6512715, etunimi.sukunimi@kauniainen.fi

Lisätietoja

Kauniaisten kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhuspalvelut

Kauniainen on pieni huvilakaupunki keskellä Espoota. Täällä kaikki on lähellä ja moni asukas puhuukin kotikaupungistaan kylänä. Yhteisöllisyys on voimakasta ja kauniaislaiset ovat mittausten mukaan hyvin tyytyväisiä elinympäristöönsä. Kauniaisissa on 10 000 asukasta ja kaksikielisyys on arkea.

Kauniaisten kaupungin työntekijöiden käytettävissä on lounasetu, liikunta- ja kulttuuriseteli sekä työmatkaetu. On myös mahdollisuus hankkia työsuhdepyörä.

Kauniainen on savuton työpaikka. Kauniainen työnantajana edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta.


Osoite: Bredantie 16, 02700 Kauniainen
Kauniaisten kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat