Lähihoitaja VIP-tiimiin - Keuruun kaupunki

Keuruun vanhuspalveluissa kehitytään! Vahvistamme Keuruun vanhuspalveluiden henkilöstöä perustamalla oman VIP-tiimin. Vippiläiset ovat vanhuspalveluiden oma äkkilähtijä varahenkilöstö, joka vastaa akuutteihin sijaistarpeisiin eri yksiköissä. Haemme nyt seitsemää innokasta hoitajaa mukaan luomaan uudenlaista toimintaa.

Työ tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kehittyä laaja-alaiseksi gerontologisen hoitotyön osaajaksi. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Jokaiselle vippiläisellä suunnitellaan kotiyksikkö, josta perehtyminen työhön alkaa. Ryhmän toimintaa ja hoitajien työhyvinvointia tuetaan hyvällä perehdytyksellä, koulutuksella ja coachingilla/työnohjauksella.

Tiimin lähiesimiehenä toimii kotihoitopäällikkö, jonka työote on valmentava ja osallistava. Osaamisen johtamiseen panostetaan ja työssä on mahdollista kehittää omia hoitotyön kiinnostuksen kohteita.

Haemme tiimiin vanhustyöstä kiinnostuneita hoitajia, joiden sydän sykkii ikääntyneille asiakkaille. Työssä onnistumiseksi tarvitaan joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja niin asiakkaiden kuin eri työyhteisöjen kanssa toimittaessa. Työtä tehdään kaikissa vuoroissa ja sijoituspaikka määräytyy varausjärjestelmän mukaisesti.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Rekrytoinnissa otetaan huomioon myös tänä keväänä valmistumassa olevat lähihoitajat. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset. Jos olet vielä opiskelija tai vastavalmistunut, niin kerro hakemuksessasi myös tiedot harjoittelupaikoistasi.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan ja tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Lisäksi palkkauksessa huomioidaan tehtävän vaatima joustavuus ja monipuolisuus. Tehtävään valitun on ennen työn aloittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja soveltuvuudesta kyseiseen tehtävään. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista soveltuvuutta.

Lisätietoja

https://www.facebook.com/keuruunvanhuspalvelut/
https://www.keuruu.fi/sosiaali-ja-terveys/vanhuspalvelut

Tutustu työnantajaan

Riikka Röppänen, kotihoitopäällikkö, puh. 0400 537471, riikka.roppanen@keuruu.fi
Mari Kolu, vanhustyönjohtaja puh. 0407616308, mari.kolu@keuruu.fi

Keuruun kaupunki, Perusturvapalvelut, Vanhuspalvelut
Osoite: Seiponniementie 7, 42700 Keuruu

Keuruun vanhuspalveluissa teemme jatkuvaa aktiivista kehittämistyötä tavoitteena laadukkaat, aktivoivat ja voimavaralähtöiset vanhuspalvelut.

Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta