Skip to main content
test
Lähihoitaja VIP-tiimiin (vakituinen) - Keuruun kaupunki

Keuruulla on kohta vuoden toiminut vanhuspalveluiden oma varahenkilöstö VIP-tiimi. Toiminta on lähtenyt hyvin käyntiin ja ensimmäinen kysely yksiköihin keräsi paljon kehuja. Vippiläiset auttavat asumisyksiköitä äkillisissä poissaoloissa. Jokaiselle vippiläiselle suunnitellaan kotipesä. Ennen varausten alkamista uusi vippiläinen kiertää kaikki yksiköt ja perehtyy niihin.

Vipissä ei ole yövuoroja! Vuorot suunnitellaan kolmen viikon jaksoissa. Työtä tehdään aamu- ja iltavuorossa. Meillä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, jossa jokainen voi vaikuttaa omiin vuoroihinsa. Vippiläiset varataan ennalta suunnitelluista vuoroista aikaisintaan perjantaina seuraavan viikon vuoroihin ja varaaja lähettää viestillä tiedon yksiköstä vippiläisen omaan työpuhelimeen. Vippiläisten kokemuksia työstä:

"Mielenkiintoinen ja vaihteva työ. Ammattitaito karttuu. Uusien ihmisten kohtaaminen pitää motivaatiota yllä."

"Minulle vaihtelu on suurin plussa ja onhan tässä tietynlainen vapaus kaikista huolista ja murheista. Ei ole omahoidettavia, eikä tarvitse miettiä minkään osaston asioita. Käy tekemässä tarvittavan vuoron ja se riittää."

"Mukava nähdä miten asukkaatkin voi muistaa, vaikka joka päivä tai viikko ei olla nähtykään."

Työ tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kehittyä laaja-alaiseksi gerontologisen hoitotyön osaajaksi. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista ilman vastuuta omista asiakkaista. Tiimin lähiesimiehenä toimii kotihoitopäällikkö, jonka työote on valmentava ja osallistava. Osaamisen johtamiseen panostetaan ja työssä on mahdollista kehittää omia hoitotyön kiinnostuksen kohteita. Liikuntailtapäivät toteutetaan kaksi kertaa vuodessa. Lisäksi kaupungin työntekijöillä on mahdollisuus ilmaiseen kuntosali ja/tai uimahallikäyntiin 1x/vko.

Haemme tiimiin vanhustyöstä kiinnostuneita hoitajia, joiden sydän sykkii ikääntyneille asiakkaille. Työssä onnistumiseksi tarvitaan itseohjautuvuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja niin asiakkaiden kuin eri työyhteisöjen kanssa toimittaessa. Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja). Voit olla myös alan loppuvaiheen opiskelija ja suorittaa opinnot loppuun oppisopimuksella.

Palkkauksessa on huomioitu tehtävän monipuolisuus. VIP-tiimiläisen lähihoitajan lähtöpalkka on 2246,93€/kk. Rekrytrointilisä neuvoteltavissa! Palkkauksessa noudatetaan SOTE-sopimusta ja tehtävässä on 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen työn aloittamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja soveltuvuudesta kyseiseen tehtävään. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja 48a§:n mukaista soveltuvuutta.

Tehtävät täytetään sopivan hoitajan löydyttyä.

Lisätietoja

https://www.facebook.com/keuruunvanhuspalvelut/
https://www.keuruu.fi/sosiaali-ja-terveys/vanhuspalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Inka Jalkanen, kotihoitopäällikkö, puh. 0400 537471, inka.jalkanen@keuruu.fi

Lisätietoja

Keuruun kaupunki, Perusturvapalvelut, Vanhuspalvelut

Keuruun vanhuspalveluissa teemme jatkuvaa aktiivista kehittämistyötä tavoitteena laadukkaat, aktivoivat ja voimavaralähtöiset vanhuspalvelut.


Osoite: Seiponniementie 7, 42700 Keuruu
Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat