Skip to main content
test

Hei lähihoitaja,

Haluatko päästä työskentelemään osana kotihoidon huipputiimiä, jossa sinua ja työpanostasi oikeasti arvostetaan? Oletko kiinnostunut luotettavasta työnantajasta ja monipuolisesta työstä? Onko sinulla itsenäinen työote ja kehitysmyönteinen asenne? Mikäli vastasit kolme kertaa kyllä, voit olla meidän uusi työkaverimme!

Etsimme Helsingin keskustaan, historiallisiin Kruunuhaan ja Katajanokan kaupunginosiin, Vironniemi 1 lähipalvelualueelle reipasta ja luotettavaa lähihoitajaa, joka tekee työtä suurella sydämellä.

Meillä pääset hyödyntämään laaja-alaisesti ammattitaitoasi ja kehittämään osaamistasi.
Lähihoitajan tehtävässä toimit kotihoidon asiakastyössä perushoidon asiantuntijana ja vastuuhoitajana vastaat asiakkaidesi hoito- ja palvelusuunnitelmasta. Lääkehoito on työssäsi olennaisessa osassa, joten tehtävä edellyttää lääkeluvan voimassaoloa, sen voit suorittaa meillä työsuhteen alkaessa.

Työ on kaksivuorotyötä sisältäen aamu- ja iltavuoroja, työvuoroihisi voit itse vaikuttaa. Otamme huomioon työn ja yksityiselämän yhteensovittamisen työvuoroissa. Työntekijänä olet arvokas ja tuemme sinua koko työyhteisön voimin työssäsi.
Voit olla kokenut konkari tai vasta urasi alussa, tarjoamme sinulle erittäin hyvän perehdytyksen tehtävään.

Elämä ei ole pelkkää työtä, joten tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Tervetuloa meidän yksikköön tekemään arvokasta hoitotyötä!


Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimi, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Vironniemi 1 lähipalvelualue
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTEPE-03-901-23
  • Sopimuksen mukaan
  • 2461, 06 €/kk
  • 29.8.2023 - 26.9.2023 16:00
  • Lähi- ja perushoitajatUusimaaHelsinkiKunta

Yhteystietomme

Kotihoidon esihenkilö Mervi von Schulmann
mervi.vonschulmann@hel.fi,
p. 050 3042 908 Klo 9-15.00 arkisin

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimi, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Vironniemi 1 lähipalvelualue

Tuotamme hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille vahvalla osaamisella ja yhteistyöllä. Olemme yksi Suomen suurimmista sote- ja pelastuspalveluiden tuottajista, ja meillä työskentelee yli 15 000 aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaista. Rakennamme yhdessä parempaa kaupunkia, jossa jokainen voi elää hyvää elämää.

Me sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset haluamme olla helsinkiläisten apuna ja tukena eri elämänvaiheissa: olemme kanssakulkijoina niin neuvolaikäisille, lapsille, nuorille, aikuisille, perheille kuin ikääntyneillekin. Teemme merkityksellistä työtä tarjoamalla yhdenvertaiset ja laadukkaat hyvinvointia ja terveyttä tukevat palvelut.

Tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen, ja tavoitteenamme on henkilöstön työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden varmistaminen. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat monipuoliset työtehtävät, hyvä työilmapiiri ja mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen sekä oman työn kehittämiseen. Esihenkilötyötä tukemalla edistämme jokaisen työntekijämme menestymistä työssään.

Seuraa meitä somessa @stadinsoterekry ja @stadinbrankkari.


Osoite: Vironkatu 2, 2. krs, 00170 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat