Lähihoitaja (Vuolingonhovi) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

ESSOTE hakee lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Vuolingonhovin palvelukotiin 1.2.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Vuolingonhovi on 61 paikkainen tehostetun palveluasumisen asumispalveluyksikkö ikääntyneille. Tarjoamme ympärivuorokautista hoivaa neljässä eri ryhmäkodissa, jossa asukkaat asuvat omissa yhden hengen huoneissaan. Panostamme kodinomaisuuteen ja arjen mielekkyyteen asukkaidemme yksilölliset tarpeet huomioiden.

Lähihoitajan tehtävänä on vastata asiakkaiden perushoidosta yhdessä tiimin kanssa kokonaisvaltaisesti hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti. Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hoitoon sekä toimintakykyä ylläpitävää työotetta. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sitoutumista ja joustavuutta sekä avointa ja innostunutta asennetta vanhustyöhön. Viriketoiminta on lähellä sydäntäsi ja tuot sen esiin työssäsi. Olet kiinnostunut oman ammattitaidon ja työyhteisön kehittämisestä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Eduksi luetaan voimassa oleva LOVE, aikaisempi kokemus vanhuspalveluista ja muistisairaiden ikäihmisten hoitamisesta.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Esimies Leena Korhonen, puh. 044 794 4040, leena.korhonen@essote.fi tai sairaanhoitaja Mia Mattila, puh. 040 359 7257, mia.mattila@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Ylännetie 1, 50600 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!