test

Lähihoitaja, Vuolingonhovi Mikkeli

Hakuaika päättyy  9.2.2023 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee kahta (2) lähihoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Vuolingonhovin asumispalveluyksikköö Mikkeliin 1.3.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Vuolingonhovi on 61-paikkainen ympärivuorokautinen palveluasumisen asumispalveluyksikkö ikääntyneille Mikkelin Rantakylässä. Panostamme kodinomaisuuteen ja arjen mielekkyyteen asukkaiden yksilölliset tarpeet huomioiden. Vuolingonhovissa meillä on tarjota asiakkaillemme turvallinen ja hyvä loppuelämän koti.

Lähihoitajan tehtävänä on vastata asiakkaiden perushoidosta yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa, kokonaisvaltaisesti hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti.

Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hoitoon ja toimintakykyä ylläpitävää työotetta. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sitoutumista ja joustavuutta sekä avointa ja innostunutta asennetta vanhustyöhön. Toivomme kiinnostunuteisuutta oman ammattitaidon ja työyhteisön kehittämiseen. Toivotamme Sinut tervetulleeksi innostavaan ja osaavaan työyhteisöön.

Eloisan vuokrasopimus tiloissa päättyy huhtikuussa 2023, jolloin yksikön toiminta siirtyy Attendolle. Kaikki työntekijät siirtyvät uudelle työnantajalle vanhoina työntekijöinä eli Eloisan kanssa tehdyillä työsopimuksilla.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen ammatillinen tutkinto.

Valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa asumispalveluyksikön esimies Anu Onttonen-Savolainen, puh. 044 794 4040, anu.onttonen-savolainen@etelasavonha.fi.

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä vuoden 2023 alusta. Eloisalla on lähes 200 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ammattilaista. Olemme digitaalinen ja monipaikkainen organisaatio, jossa työtä tehdään ”myö yhessä”-periaatteella. Tutustu työnantajaan