test

Haemme lähihoitajaa Vuosaaren kotihoitoon, Ulappa-tiimiin vakituiseen työsuhteeseen 20.12.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tule työskentelemään kotihoitoon mukavaan työporukkaan!

Kotihoidon lähihoitajana työsi on itsenäistä ja monipuolista hoitotyötä asiakkaiden omissa kodeissa. Vastuuhoitajana työhösi kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestäminen yhdessä tiimin, terveydenhoitajan ja lääkärin kanssa.

Vuosaaressa on neljä kotihoidon lähipalvelualuetta. Toimistomme sijaitsee Rastilan metroaseman lähellä. Asiakkaille liikumme joustavasti kaupungin pyörillä, autoilla tai julkisilla. Ulappa-tiimin asiakkaat ovat pääasiassa vanhuksia.

Haemme joukkoomme positiivista, vastuullista, vanhustyöstä ja kotihoidosta kiinnostunutta lähihoitajaa. Työyhteisömme tarjoaa hyvän perehdytyksen ja mukavat työkaverit. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen varallaoloa, meillä on mahdollisuus tehdä myös Voima-työaikaa.

Tarjoamme sinulle kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon ja Edenred -lounasetukorttiin sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto: Lähihoitajan tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Kaakkoinen kotihoitoyksikkö, Vuosaari 4 lähipalvelualue
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-03-1922-21
  • 20.12.2021
  • 2345,68 €/kk
  • 23.11.2021 - 8.12.2021 15:00
  • Lähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Kotihoidon esihenkilö Pirjo Lindholm, p. 09 310 47457, arkisin klo 9.00-15.00

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Kaakkoinen kotihoitoyksikkö, Vuosaari 4 lähipalvelualue

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Meri-Rastilan kuja 1, 00980 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat