Lähihoitaja (yöhoitaja), Reininkulma Jurva

Hakuaika päättyy  5.8.2024 14:00

Haemme lähihoitajaa (yöhoitaja) vakituiseen toimeen Reininkulmaan Kurikan Jurvaan

Haemme lähihoitajaa (yöhoitaja) vakituiseen toimeen Reininkulmaan Kurikan Jurvaan

Tarjoamme hyvän työyhteisön ja mielekkään työympäristön sinulle lähihoitaja, joka olet kiinnostunut tekemään yövuoroja. Reininkulma sijaitsee Kurikan Jurvassa, jossa on kaikkiaan 26 ympärivuorokautista asukaspaikkaa. Odotamme sinulta reipasta ja itseohjautuvaa asennetta.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto, lähihoitaja (Lain 559/1994 tai 817/2015 mukainen kelpoisuus) tai aikaisempi vastaava tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin nimikesuojattuna ammattihenkilönä.

Tehtävässä vaaditaan riittävää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Edellytämme myös kiinnostusta ikääntyneiden asiakkaidemme hyvinvoinnin edistämiseen ja kykyä toimia muuttuvissa asiakastilanteissa. Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja sekä positiivista ja iloista elämäasennetta. Tehtävässä toimiminen edellyttää Love-lääkehoidon hyväksyttyä suorittamista sekä hygieniapassia.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta, huumausainetestin tulos sekä lain (741/2023) § 28 mukainen rikosrekisteriote on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tarkistetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Kaarina Rajala-Huissi

puh. 040 4848 992

Palveluyksikköjohtaja Jaana Kuja-Kyyny

puh. 040 6531 793

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan