test

Lähihoitaja, yöpartio, Jalasjärven kotihoito

Hakuaika päättyy  29.9.2023 12:00

Hei lähihoitaja! Tervetuloa töihin yöpartioon!

Haemme eteläisen alueen kotihoitoon lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Yöpartio on osa Jalasjärven kotihoidon tiimiä, tiimitila sijaitsee Kurikassa. Kotihoidossa työskentelee lähihoitajia, sairaanhoitajia ja palvelukoordinaattori. Yöpartiossa työskennellään pääsääntöisesti yövuorossa, yhdessä työparin kanssa. Kotihoidon toiminnan tarkoituksena on tuottaa laadukkaita ja asiakaslähtöisiä kotihoitopalveluita kotihoidon kriteerit täyttäville asiakkaille. Kotihoidon tavoitteena on tukea asiakkaiden kotona asumista mahdollisimman pitkään. Kotihoito toteuttaa perushoitotyön lisäksi myös saatto- ja palliatiivista hoitoa.

Tarjoamme perehdytyksen työhön, monipuolisia työtehtäviä, osaavat ja kannustavat työkaverit, merkityksellisen tehtävän, työvuoron ajaksi työsuhdeauton sekä Edenred henkilöstöetuuden. Pystyt itse vaikuttamaan työvuoroihisi sähköisen asiointijärjestelmän kautta.

Toivomme sinun olevan rohkea kohtaamaan uusia tilanteita sekä omaavan hyvät työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot. Työ edellyttää hyvää organisointikykyä, joustavuutta muuttuvissa tilanteissa sekä ajokorttia. Valinnassa painotamme hakijan sopivuutta ko. tehtävään ja tiimiin.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Työssä vaadittavat lääkeluvat tulee olla suoritettuna tai suorittaa kahden kuukauden kuluessa työsuhteen alusta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä huumausainetestin tulos on esitettävä ennen vakituisen työsuhteen vastaanottamista.

HYVAEP on savuton työpaikka.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kotihoidon päällikkö Sarita Välimäki
Puh. 044 550 3049
sarita.valimaki(at)hyvaep.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan