Skip to main content
test
Lähihoitaja, yötyön sijaisuus,  Eedilä - Lopen kunta


Haemme lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen tehostetun palveluasumisen yksikköön yöhoitajaksi ajalle 23.5. - 31.8.22 tai sopimuksen mukaan. Tehtävän sijoituspaikka on Hoivakoti Eedilä, joka on ikäihmisille suunnattu tehostetun palveluasumisen yksikkö. Hoivakoti Eedilä on 43-paikkainen, kodinomainen palveluasumisen yksikkö, joka tarjoaa ympärivuorokautista ja lyhytaikaista hoivaa. Työtä tehdään kuntouttavalla työotteella, moniammatillisesti ja asiakaslähtöisesti. Hoivakoti Eedilässä työskentelee innostunut ja ammattitaitoinen henkilökunta, tervetuloa työskentelemään mukavaan työyhteisöön!

Työ on yötyötä. Hakemukset pyydetään tekemään 30.6.2022 klo 16 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset työ- ja opintotodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain 272/2005 § 8 mukainen soveltuva tutkinto. Kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Hoivakoti Eedilässä on käytössä Lifecare potilastietojärjestelmä. RAI-toimintakykyarviomittarin käyttöönotto on käynnistynyt vuoden 2021 alussa Hoivakoti Eedilässä. Edellytämme myös voimassa olevaa lääkehoidon suoritettua Love-tenttiä tai valmiutta suorittaa Love-tentti palvelussuhteen alkaessa. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48§:n edellyttävää rokotussuojaa.

Palkkaus määräytyy sote-sopimuksen ja kunnassa tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2278,65 euroa/kk. Vähintään kahden kuukauden mittaisesta yhtäjaksoisesta työsuhteesta ajalla 2.5. - 30.9.2022 maksetaan työntekijälle lisäksi 500 euron kertapalkkio.

Lisätietoja

http://www.loppi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava sairaanhoitaja Johanna Siivonen p. 019 7586166, johanna.siivonen@loppi.fi

Lisätietoja

Perusturvalautakunta, vanhusten palvelut

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin ja noin 8100 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran ja elämän vaiheissa. Lopen kunta on savuton työnantaja.


Osoite: Opintie 3, 12700 Loppi
Lopen kunta - Savuton työpaikka Lopen kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat