Skip to main content
test
Lähihoitaja, yötyön sijaisuus, kotihoito - Lopen kunta


Hei sinä aktiivinen ja ammattitaitoinen hoitaja!
Lopen kotihoidossa haluamme auttaa asiakkaita elämään arvokasta elämää omassa kodissaan olemalla läsnä ja mahdollistamalla kotona pärjäämistä. Meillä tehdään töitä kuntouttavalla otteella ja hyvällä sykkeellä mukavassa porukassa.

Meillä on tarjolla kotihoidossa yöhoitajan sijaisuus ajalla 23.5.- 31.8.2022.
Teemme työtä yhdessä kotisairaanhoidon kanssa yhteisissä kotihoidon tiimeissä. Työtehtävänä kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuva asiakaslähtöinen ja kuntouttava hoitotyö sisältäen perushoitoa ja sairaanhoidollisia tehtäviä. Tehtävät ovat esimerkiksi ruokailusta, lääkityksestä sekä henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtiminen. Työn tavoitteena on asiakkaan hyvä arki ja kotona selviytyminen. Lähihoitajan työ kotihoidossa on vaativaa, monipuolista, innostavaa ja haastavaa. Työtä tehdään asiakkaan kanssa laaditun, asiakkaan tarpeet huomioivan, hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti. Käytössämme on Hilkka mobiili- ja toiminnanohjausjärjestelmä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun (559/1994) lain 7 §:n mukainen soveltuva tutkinto. Edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon suoritettua Love-tenttiä tai valmiutta suorittaa Love-tentti. Lisäksi tehtävässä edellytetään ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa. Kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Aikavälille 2.5.-30.9.2022 sijoittuvasta, vähintään kahden kuukauden mittaisesta yhtäjaksoisesta työsuhteesta maksetaan työntekijälle lisäksi 500 euron kertapalkkio.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!
Alkuperäiset työ- ja opintotodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.
Haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Lähihoitajan peruspalkka on 2359,45 euroa/kk. Henkilöstömme kuuluu sote-sopimuksen piiriin.

Tule viihtymään Lopelle!
Loppi sijaitsee tarpeeksi lähellä ja sopivasti kaukana. Lopella työskennellään ja asutaan Suomen kasvukäytävällä pääkaupungin läheisyydessä, maan pääväylien varrella. Loppi sijaitsee Uudenmaan ja Kanta-Hämeen rajalla, vain puolen tunnin päässä kehä III:lta.
Loppilaisia on tällä hetkellä noin 7855. Asuinkuntana Lopen luonnonläheisyys luo ison valikoiman vapaa-ajan virikkeitä ja harrastusmahdollisuuksia.

Kunnan vision mukaan Loppi on nosteessa ja tarjoaa vireää, tasapainoista ja turvallista arkea lähellä luontoa. Tervetuloa joukkoomme!


Lisätietoja

http://www.loppi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja: vs. kotihoidonohjaaja Asta Leino, asta.leino@loppi.fi tai puh. 040 675 8445

Lisätietoja

Perusturvalautakunta, vanhusten palvelut

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin ja noin 8100 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran ja elämän vaiheissa. Lopen kunta on savuton työnantaja.


Osoite: Opintie 3, 12700 Loppi
Lopen kunta - Savuton työpaikka Lopen kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat