Lähihoitajaa kotihoitoon - Loviisan kaupunki

Haemme lähihoitajaa kotihoitoon, kyseessä on sijaisuus ajalle 17.8.2020 - 30.6.2021.

Kotihoito toimii osittain kolmessa vuorossa, osittain kahdessa vuorossa. Haemme henkilöitä jotka ovat avoimia uusille ideoille ja työtavoille. Kehitämme kuntouttavaa työtapaa kotihoidossa. Toiminnan tukena on mm. sähköinen toiminnanohjausjärjestelmä "Pegasos mukana". Tehtävän hoito vaatii ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa.

Pätevyysvaatimus: sosiaali- tai terveydenhuollon perustutkinto tai aikaisempi vastaava tutkinto (perushoitaja, apuhoitaja). Työaika 38,75 h/viikko. Tehtävässä edellytetään molempien kotimaisten kielten hallintaa. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valittujen henkilöiden on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

kotihoidon ohjaaja Satu Nybondas, puh 040 571 6488, satu.nybondas@loviisa.fi
kotihoidon ohjaaja Mari Ollas, puh 044 505 1309, mari.ollas@loviisa.fi
palveluvastaava Monica Sund, puh 0440 555 380, monica.sund@loviisa.fi

Perusturvakeskus
Osoite: Öhmaninkatu 4, 07900 Loviisa

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuun ottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 000 asukasta.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.