Lähihoitajaa palveluasumiseen - Loviisan kaupunki

Haemme lähihoitajaa senioripalveluihin, tehostettuun palveluasumiseen, sijoituspaikka työsuhteen alkaessa Rosenkulla. Kyseessä on sijaisuus ajalle 1.9.2020 - 31.5.2021.

Rosenkulla tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua 14 muistisairaalle asiakkaalle.Tavoitteena on luoda hyvä ja miellyttävä kodinomainen asuinympäristö asiakkaiden kanssa sekä tarjota mahdollisuus osallistua virikkeelliseen ja toimintakykyä ylläpitävään toimintaan.

Pätevyysvaatimus: sosiaali- tai terveydenhuollon perustutkinto tai aikaisempi vastaava tutkinto (perushoitaja, apuhoitaja). Työaika 116,25 h/kolme viikkoa. Tehtävässä edellytetään molempien kotimaisten kielten hallintaa. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valittujen henkilöiden on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotuissuoja.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

toiminnanohjaaja Fanny Vepsäläinen, puh 040 610 4015, fanny.vepsalainen@loviisa.fi
palveluvastaava Monica Sund, puh 0440 555 380, monica.sund@loviisa.fi

Perusturvakeskus
Osoite: Eskilomintie 16, 07880 Liljendal

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuun ottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 000 asukasta.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.