test

Lähihoitajaksi ARVI-tiimiin Varkauteen

Hakuaika päättyy  3.5.2024 12:00

Hei lähihoitja, meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella Varkauden kotihoidossa on mielenkiintoinen tehtävä haussa!

Haemme Varkauden kotihoitoon ARVI-tiimiin lähihoitajaa määräaikaiseen tehtävään 31.5.2025 saakka. Työn aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan.

Keitä me olemme ja millaiseen työhön haemme tekijää?

ARVI-tiimi eli kuntouttava arviointiyksikkö tuottaa kuntouttavaa arviointijaksoa ja tuettua kotiutumista. Toimintaympäristönä työssä on asiakkaan koti.

Kuntouttavan arviointiyksikön toiminnan painopiste on moniammatillisessa kuntoutuksessa ja asiakkaan yksilöllisessä hänen tarpeitaan vastaavassa arjen aktiivisessa tukemisessa sekä toimintakyvyn ja palveluiden tarpeen arvioimisessa. Yksikön tehtävänä on myös varmistaa asiakkaan turvallinen kotiutuminen sairaalasta.

Lähihoitajana toimit kotihoidossa perushoidon ja kuntoutuksen asiantuntijana. Vastaat asiakkaalle suunnitellun hoidon toteuttamisesta yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Kotihoidon työntekijänä saat tehdä liikkuvaa ja monipuolista työtä, jossa sinulla on mahdollisuus ylläpitää ja vahvistaa omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi sekä kehittää kykyäsi itsenäiseen työskentelyyn muuttuvissa olosuhteissa. Lähihoitajan työssä tärkeää on asiakaslähtöinen työskentelyote sekä hyvät vuorovaikutustaidot ja tiimityöskentelytaidot.

Mitä odotamme tulevalta työkaveriltamme?

Voit olla kokenut tai vastavalmistunut lähihoitaja. Kelpoisuutena sijaisuuteen on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä Valviran rekisteröityminen.

Odotamme sinulta asiakas- ja voimavaralähtöisyyttä, hyviä tiimityötaitoja sekä positiivista työskentelyasennetta. Tärkeintä meille on kuitenkin ikäihmistä arvostava ja hänen yksilölliset tarpeensa huomioiva työtapa sekä kiinnostus asiakkaan kotona tapahtuvaan itsenäiseen hoitotyöhön.

Tarjoamme Sinulle?

Viihtyisän ja mukavan työympäristön, jossa pidetään huolta myös työntekijän hyvinvoinnista. Työntekijänämme sinulla on käytössäsi koko tiimin tuki ja ohjaus. Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja työhyvinvoinnin tueksi Epassi-edun ja työterveyshuollon palvelut. Palkka tehtävässä on 2 482,81 €/kk.

Muuta huomioitavaa:

- Valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ja todistus huumausainetestistä.
- Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa, joka on maksimissaan puolet sijaisuuden kestosta.
-Liikkuvan työnkuvan vuoksi tehtävässä edellytetään B-ajokorttia.

Sinulle on paikka sydämessä - tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Yhteystiedot

Hae pian, sillä sijaisuus täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä! Lisätietoja antaa:

Palveluesihenkilö Kirsi Könönen p. 040 580 5202, kirsi.kononen1@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan