test

Lähihoitajaksi Hoitokoti Herrankukkaroon, Leppävirta

Hakuaika päättyy  18.12.2023 12:00

Hei lähihoitaja, tule töihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle Leppävirralle!

Haemme lähihoitajaa sijaisuuteen Hoitokoti Herrankukkaroon. Työn aloitus sopimuksen mukaan ja sijaisuus kestää 31.9.24 saakka.

Keitä me olemme ja millaiseen työhön haemme tekijää?

Hoitokoti Herrankukkaro on vuonna 2017 valmistunut tehostetun palveluasumisenyksikkö Leppävirralla. Lähihoitajana toteutat asukkaidemme ympärivuorokautista hoitoa ja hoivaa osana moniammatillista työyhteisöämme. Lisäksi tehtäviisi kuuluu yhteistyö omaisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle työyhteisön sekä esimiehen tuen, hyvän tiimihengen sekä viihtyisän työympäristön. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 2402,38 €/kk.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusehtona lähihoitajan tehtävään on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai aikaisempi ammatillinen kouluasteen tutkinto sekä todistus terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) tarkoitetusta terveydenhuollon/sosiaalihuollon ammattihenkilöstä. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijat.

Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta vanhustyöhön sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja sinulla on kyky suunnitella omaa työtäsi.

Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Tehtävässä noudatetaan kuukauden koeaikaa.

Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan sijaisen löydyttyä.


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat
https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja sijaisuudesta antaa palveluesihenkilö Viivi Kaskenaho, p.050 3241579, viivi.kaskenaho@pshyvinvointialue.fi tai
Yksikön esihenkilö Katriina Pienimäki p. 040 5964080, katriina.pienimaki@pshyvinvointialue.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon!

Tutustu työnantajaan