test

Lähihoitajaksi hoitokotiin Nilsiään

Hakuaika päättyy  12.12.2023 12:00

Tervetuloa iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme! Tuodaan asukkaidemme jokapäiväiseen elämään aitoa elämänmakua.

Etsimme lähihoitajia hoitokoti Ollukkaan, Lokottajaan ja Iltatuuli 2 Nilsiään vakinaiseen tehtävään. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Keitä me olemme? Hoitokoti Ollukka tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista iäkkäille vanhuksille. Asukaspaikkoja hoitokodissa on 26 sekä 2 intervallipaikkaa. Hoitokoti Lokottaja on kodinomainen ja viihtyisä hoitokoti Nilsiässä, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista sekä ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa vanhuksille. Asukaspaikkoja on yhteensä 22. Iltatuuli 2 on kodinomainen ja viihtyisä hoitokoti Nilsiässä, joka tarjoaa tehostettua palveluasu-mista sekä ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa vanhuksille. Asukaspaikkoja on yhteensä 17. Hoitokodeissa työskentelee sairaanhoitaja, lähihoitajia, hoiva-avustajia sekä hoitoapulaisia.

Millaiseen työhön etsimme tekijää? Työskentelemme asukkaan toiveita kunnioittaen ja yksilöllisyys huomioiden. Työssämme korostuu asukaslähtöisyys ja virikkeellisyys sekä kuntouttava näkökulma. Lähihoitajan työ sisältää asukkaiden perushoitoa, erilaisia hoitotoimenpiteitä sekä lääkehoitoa. Työ on kokonaisvaltaista asukkaasta huolehtimista ja työssä tarvitaan ammattitaidon lisäksi myös hyviä yhteistyö - ja vuorovaikutustaitoja. Työ on kolmivuorotyötä. Työssä sinulla on mahdollisuus lisäkoulutukseen sekä oman ammattitaidon kehittämiseen.

Olisiko tämä työ juuri sitä, mitä Sinä etsit?

Tarjoamme sinulle - hyvän perehdytyksen - koulutusmahdollisuudet - ammattitaitoiset ja kehitysmyönteiset työkaverit - Epassi edun, TYHY-toimintaa ja työterveyshuollon työhyvinvoinnin tukemiseen.

Palkka tehtävästä on 2 402,38 €/kk + lisät.

Kelpoisuusehtona lähihoitajan tehtävään on sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai aikaisempi ammatillinen kouluasteen tutkinto sekä todistus terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) tarkoitetusta terveydenhuollon/sosiaalihuollon ammattihenkilöstä sekä rekisteröityminen Valviran sosiaali- ja terveydenhuollon ammattirekisteriin.

Muuta huomioitavaa -Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. -Pohjois-Savon hyvinvointialueelle palvelussuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä. -Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Meillä rakennetaan hyvinvoivaa Pohjois-Savoa joka päivä. Tule mukaan tekemään tärkeintä työtä. Tule Pohjois-Savon hyvinvointialueelle.


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Palveluesimies Tarja Savolainen
tarja.savolainen2@pshyvinvointialue.fi
p. 044 - 748 2527

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista.

Tutustu työnantajaan