Lähihoitajaksi ikäihmisten palveluihin Janakkalaan - Janakkalan kunta

Lähihoitajaksi ikäihmisten palveluihin Janakkalaan - Janakkalan kunta

Tervetuloa

LÄHIHOITAJAKSI IKÄIHMISTEN PALVELUIHIN Janakkalaan

Sinä hoitotyön ammattilainen, joka olet kiinnostunut ikäihmisten hoitotyöstä ja sen kehittämisestä ja omaat ikäihmistä kunnioittavan työotteen - tervetuloa meidän tiimiin! Haemme yhteensä viittä lähihoitajaa Janakkalan kunnan ikäihmisten palveluihin. Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja mukavat työkaverit. Työpisteesi voi olla esimerkiksi kotihoidossa tai asumispalveluissa.

Lähihoitajana sinä osallistut asiakkaille yksilöllisesti laadittujen hoitosuunnitelmien toteuttamiseen. Työnkuvaasi kuuluu tavoitteellinen, asiakaslähtöinen ja toimintakykyä ylläpitävä työote. Toivomme, että osaat kohdata asiakkaat yksilöllisesti ja tarvittaessa uskallat tehdä myös itsenäisiä ratkaisuja asiakkaan edun mukaisesti.

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/05) 8 §:n mukainen kelpoisuus. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n mukainen rokotussuoja. Lisäksi edellytämme päivitettyä lääkehoidon osaamista LOVE-tentin tai muun vastaavan avulla.

Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työ on kaksi- tai kolmivuoro-työtä. Toimen palkkaus määräytyy KVTES:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Ennen valinnan vahvistamista valitun on toimitettava lääkärinlausunto terveydentilastaan. Työsuhteissa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Laita sähköinen hakemus kuntarekry.fi - palvelun kautta. Haku päättyy 8.2.2019 klo 12.00 mennessä.
Tietoa Janakkalan kunnasta ja organisaatiostamme löydät osoitteesta www.janakkala.fi.
Lisätietoa antaa laitoshoidon palvelupäällikkö Marika Peltonen puh. (03) 6801 843 ja marika.peltonen@janakkala.fi , kotihoidon palveluesimies Lea Niemi puh. (03) 6801 351 ja lea.niemi@janakkala.fi, kotihoidon palveluesimies Susanna Siekkinen puh. (03) 6801350 ja susanna.siekkinen@janakkala.fi, asumispalvelujen palveluesimies Helena Ilanen puh (03) 6801 100 ja helena.ilanen@janakkala.fi

Janakkalan kunta, Perusturva, Vanhustyö

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä.
Noin 1130 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.

Tutustu työnantajaan