Lähihoitajaksi Jaakkolan asumispalveluyksikköön Karttulaan

Hakuaika päättyy  1.7.2024 12:00

Hei lähihoitaja, tule työkaveriksemme Jaakkolan asuminpalveluyksikköön Karttulaan!

Haemme Pohjois-Savon hyvinvointialueelle lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Yksikkö työsuhteen alkaessa on Jaakkolan tehostettu asumispalveluyksikkö.

Keitä olemme?

Jaakkolan asumispalvelut on kodinomainen asumisyksikkö Karttulassa. Olemme pieni 24 paikkainen yksikkö joka sijaitsee lähellä Karttulan kylän keskustaa. Tarjoamme asukkaille ympärivuorokautista tehostettua asumista sekä yhteisöllistä asumista ikääntyneille.
Työ on moniammatillista yhteistyötä. Jaakkolan osaava ja iloinen henkilökunta on aina asukkaita varten. Toimimme asukkaan toiveita kunnioittaen kuntouttava työote huomioiden. Työssämme korostuu asukaslähtöisyys. Perustehtävämme on luoda hyvää arkea ikääntyneiden elämänlaadun turvaamiseksi.

Millaiseen työhön pääset Jaakkolan asumispalveluyksikössä?

Tiimissämme lähihoitaja toimii oman alansa asiantuntijana. Työ on perushoitoon painottuvaa iäkkäiden hoivatyötä, jonka tavoitteena on asukkaiden elämänlaadun turvaaminen sekä toimintakyvyn edistäminen ja
ylläpitäminen arjen toiminnoissa. Ideoit tapoja motivoida ja tukea asukkaitamme käyttämään voimavarojaan arjessa ja edistät heidän aktiivista arkeaan lähihoitajan ammattitaitosi avulla.

Olisitko sinä etsimämme lähihoitaja?

Toivomme sinulta kehittämismyönteisyyttä, oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä muuttuvissa tilanteissa, tiimityötaitoja, reipasta tekemisen meininkiä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Teet hoitotyötä suurella sydämellä - asiakasta ja työkaveria arvostaen.

Tarjoamme Sinulle:
-kattavan perehdytyksen sekä esihenkilön ja moniammatillisen tiimin tuen ja myös koulutusmahdollisuudet
-Epassi-edut
-työterveshuollon palvelut ja tyhy-toimintaa
-palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 2500 €/kk + lisät. Työ on kolmivuorotyötä.

Kiinnostuitko?

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaali- ja terveysalan ammattitutkinto tai muu vastaava aikaisempi tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 2005/ 817, 3§; laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 1994/559, 2§) sekä rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Muuta huomioitavaa:
-noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ja todistus huumausainetestistä.
-tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Sinulle on paikka sydämessä - tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi.


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/tutustu-meihin
https://pshyvinvointialue.fi/tervetuloa-töihin-pohjois-savon-hyvinvointialueelle

Yhteystiedot

Asumispalveluyksikön esihenkilö Pirjo Simonen, p. 044 7184 914, pirjo.simonen@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan