test

Lähihoitajaksi Juankosken kotihoitoon

Hakuaika päättyy  29.4.2024 12:00

Lähihoitaja, etsitkö vaihtelevaa ja vaikuttavaa työtä? Tule meille töihin Juankoskelle!

Haemme Pohjois-Savon hyvinvointialueelle Juankosken kotihoitoon lähihoitajaa sijaisuuteen ajalle 25.3-29.9.2024. Meillä pääset osaksi mukavaa ja ammattitaitoista työporukkaa.

Keitä me olemme?

Pohjois-Savon hyvinvointialueen kotihoidon tiimeissä meillä työskentelee ammattitaitoinen ja moniammatillinen työporukka. Työmme kautta olemme mukana asiakkaidemme eri elämäntilanteissa heitä auttaen ja tukien myös teknologisin keinoin (mm. etähoiva, lääkeautomaatit, mobiilikirjaus). Teemme tärkeää ja aidosti merkityksellistä työtä, jolla on suuri vaikutus asiakkaidemme arjesta selviytymiseen. Haluamme kulkea kehityksen aallonharjalla, ja meillä sinulla on mahdollisuus olla mukana luomassa tulevaisuuden kotihoitoa.

Mitä tarjoamme Sinulle?

Vaihtelevan ja liikkuvan työn, jossa pääset käyttämään ammattitaitoasi laajasti ja monipuolisesti. Saat tehdä työtäsi itsenäisesti ihanien asiakkaiden parissa ja tukenasi on aina koko työyhteisö. Tarjoamme myös mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen, ja pyrimme tukemaan työn ja oman arjen yhteensovittamista. Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu.

Palkkaus 2500 €/kk + lisät. Juankosken kotihoidossa työ on kolmivuorotyötä. Työhyvinvoinnin tueksi tarjoamme Epassi-edun, tyhy-toimintaa sekä työterveyshuollot palvelut.

Olisitko sinä etsimämme lähihoitaja?

Sovit joukkoomme, jos olet tuumasta toimeen tarttuva, asenteeltasi positiivinen ja pidät ennen kaikkea ikäihmisten parissa työskentelystä. Työssäsi tarvitset hyvää asennetta ja kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Saat tarvittavan perehdytyksen ja tuen tiimiltäsi. Huumori on meille tärkeää, ja saamme naurusta lisäenergiaa.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava aikaisempi tutkinto sekä rekisteröityminen sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valviran) ylläpitämään ammattihenkilörekisteriin. Työn hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia (B-luokka). Työnantaja tarjoaa työajoihin auton.

Muuta huomioitavaa:

-Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme lain mukaista rokotussuojaa.
-Kotihoitoon palvelussuhteeseen valitulta pyydetään huumausainetodistuksen esittämistä.
-Vanhuspalveluissa 1.1.2024 alkaen tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
-Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hae meille pian, sillä tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Katso alla oleva video ja tutustu lisää kotihoidon arkeen:
https://vimeo.com/884786892/bda0d3a2ab?share=copy


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat
https://vimeo.com/884786892/bda0d3a2ab?share=copy

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa Keskitetyn sijaispalvelun palveluesihenkilö Heli Voutilainen, p. 044 717 5386 tai heli.voutilainen@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan