test

Lähihoitajaksi Kaaripolun palvelukotiin Siilinjärvelle

Hakuaika päättyy  11.12.2023 12:00

Etsimme reipasta lähihoitajaa Pohjois-savon hyvinvointialueelle Siilinjärvelle mukavaan työporukkaan lähihoitajan sijaisuuteen ajalle 1.1.-31.12.2024.

Hei lähihoitaja! Etsimme reipasta lähihoitajaa Pohjois-savon hyvinvointialueelle Kaaripolun palvelukotiin Siilinjärvelle mukavaan työporukkaan lähihoitajan sijaisuuteen ajalle 1.1.-31.12.2024.

Keitä me olemme ja millaiseen työhön haemme tekijää?

Kaaripolun palvelukoti sijaitsee Jännepolulla, josta Siilinjärven keskustaan on matkaa noin 2 km. Palvelukodilta on matkaa lähimmälle bussipysäkille vain n. 200 metriä.

Kaaripolun palvelukoti on ympärivuorokautinen palveluasumisen 28-paikkainen yksikkö, jossa on tehostettua palveluasumista muistisairaille ikäihmisille. Tarjoamme asukkaillemme yksilöllistä hoitoa, huolenpitoa turvallisessa ja kodinomaisessa ympäristössä.

Lähihoitajana toimit hoitotyön ammattilaisena ja huolehdit asiakkaiden perushoidosta ja lääkehoidosta kokonaisvaltaisesti. Jokaisella palvelukotimme asukkaalla on yksilöllinen hoitosuunnitelma sekä nimetyt omahoitajat. Tiimimme jäsenenä pääset mukaan kehittämään palvelukotimme toimintaa. Päivittäisessä työssämme on käytössä Pegasos/Omni potilastietojärjestelmä. Asiakkaiden terveyden ja toimintakyvyn arvioinnissa käytämme RAI-mittaria.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle rennon, osaavan ja välittävän työyhteisön. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihin. Työ on 3-vuorotyötä. Tukenasi on ammattitaitoiset hoito/hoiva-apulaiset, lähihoitajat ja sairaanhoitajat. Toivomme sinun tekevän töitä suurella sydämellä asukasta ja työkaveria arvostaen. Palkka 2402,38 €/kk.

Olisiko tämä työ sinua varten?

Toivomme joukkoomme reipasta lähihoitajaa, joka on valmis tekemään tiimityötä kanssamme. Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava aikaisempi tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 2005/817, §3; laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 1994/559, §2) sekä rekisteröityminen sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valviran) ylläpitämään ammattihenkilörekisteriin.

Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville lain mukaista rokotussuojaa. Tehtävän täytössä käytetään koeaikaa.

Tutustu Siilinjärven palveluihin - Siilinjärven kunta, Sydän sen sanoo, https://www.siilinjarvi.fi/ Katso lisätietoja työnantajasta https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja antavat; osastonhoitaja Eija Kinnunen p. 044 7402828 tai eija.kinnunen@pshyvinvointialue.fi
palveluesihenkilö Anneli Ruuskanen p. 044 7402650 tai anneli.ruuskanen@pshyvinvointialue.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon!

Tutustu työnantajaan