test

Lähihoitajaksi Karttulan kotihoitoon

Hakuaika päättyy  4.12.2023 12:00

Hei lähihoitaja, tule mukaan Pohjois-Savon hyvinvointialueen Karttulan kotihoidon tiimiin!

Haemme lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Karttulan kotihoidon tiimiin ajalle 1-31.12.23 tai sopimuksen mukaan.

Keitä me olemme ja millaiseen työhön haemme tekijää?

Karttulan kotihoidossa arvostamme avointa työilmapiiriä ja rehtiä tekemistä, sekä vahvaa ammattiosaamista. Tuotamme kotiin annettavia palveluita alueen asukkaille ammattitaitoisella ja ihmisarvoa kunnioittavalla työotteella. Työskentelemme asiakkaan kotona asiakkaan itsemääräämisoikeutta kunnioittaen.

Lähihoitajana olet osa moniammatillista yhteistyöverkostoa, joka turvaa asiakkaan kotona asumista. Tehtäviisi kuuluvat asiakkaan kokonaisvaltaisesta hoivasta ja huolenpidosta huolehtiminen asiakkaan henkilökohtaiset tarpeet huomioiden. Avustat asiakasta mm. ruokailussa, lääkehoidossa, peseytymisessä, pukeutumisessa sekä liikkumisessa. Työ on itsenäistä ja liikkuvaa työtä, jossa korostuu asiakkaan omatoimisuuden tukeminen kuntouttavalla työotteella.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja koulutusmahdollisuudet sekä moniammatillisen tiimin päivittäisen tuen ja mukavat työkaverit. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 2482,81 €/kk. Työ on kolmivuorotyötä.

Olisitko sinä etsimämme lähihoitaja?

Kelpoisuutena tehtävään on laillistettu lähihoitajan tutkinto sekä Valviran rekisteröityminen. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen ikäihmisten kanssa työskentelystä.

Arvostamme oma-aloitteista ja reipasta työotetta sekä yhteistyökykyä asiakkaiden, kollegoiden ja eri yhteistyötahojen kanssa. Olet aidosti kiinnostunut ikäihmisten hoidosta ja hyvinvoinnista ja teet työtäsi suurella sydämellä.

Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Tehtävää täytettäessä käytetään koeaikaa.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Lähetä meille hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta. Ethän aikaile hakemuksesi kanssa, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa:
Kotiin annettavat palvelut, palveluesimies Anu Toroi, p. 044 7184934, anu.toroi@pshyvinvointialue.fi
Keskitetyn sijaishallinnan palveluesihenkilö Leena Kärkkäinen, p. 040 843 0133, leena.karkkainen@pshyvinvointialue.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon!

Tutustu työnantajaan