test

Lähihoitajaksi kotihoitoon Kuopioon

Hakuaika päättyy  2.10.2023 12:00

Hei lähihoitaja, meillä Kuopion kotihoidossa on tarjolla kiinnostavia työtehtäviä!

Etsimme kotihoitoon Kuopion keskustan Satama- tiimiin (Keskinen alue), Pohjois-Savon hyvinvointialueelle, lähihoitajia toistaiseksi voimassa oleviin tehtäviin. Työ alkaa 1.11.2023 tai sopimuksen mukaan.

Kotihoidon työntekijänä saat tehdä liikkuvaa ja monipuolista työtä itsenäisesti, mutta yhdessä tiimin kanssa muuttuvissa olosuhteissa. Satama -tiimissä voit työskennellä moniammatillisessa työyhteisössä mukavien ja ammattitaitoisten työkavereiden kanssa, jotka tukevat sinun onnistumistasi työssäsi.
Vastaat asiakkaalle suunnitellun hoidon toteuttamisesta yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Kotihoidossa toimivan lähihoitajan työssä korostuvat hoitotyön taidot, asiakkaiden moninaisten tarpeiden kohtaaminen, vuorovaikutustaidot sekä kyky toimia tiimissä.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja mahdollisuudet pitää yllä ammatillista osaamistasi. Luomme yhdessä motivoituneen ja osaavan työyhteisön, jossa arvostus, ilo ja urakehitys ovat keskiössä. Tarjoamme työntekijöillemme ePassi edun, tyhy-toimintaa ja työterveyshuollon, henkilöstön hyvinvoinnin tukemiseksi. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti,
2 482,81 €/kk + lisät.

Olisiko tässä Sinulle sopiva työ?

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto sekä todistus terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/1994) tarkoitetusta terveydenhuollon/sosiaalihuollon ammattihenkilöstä. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen kotihoidosta. Työ Satama -tiimin kotihoidossa ei vaadi ajokorttia, vaan voit liikkua asiakkaiden väliset matkat kävellen tai pyörällä.

Haastatteluja tehtävään käydään jo hakuajan aikana.

Muuta huomioitavaa
-Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä nähtäväksi todistus huumausainetestistä.
-Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville
työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tule mukaan tekemään hyvää Kuopiolaisille ikääntyneille!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/tervetuloa-töihin-pohjois-savon-hyvinvointialueelle
https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Palveluesihenkilö Tiina Airaksinen, puh. 044 7187306, tiina.airaksinen@pshyvinvointialue.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista.

Tutustu työnantajaan