test

Lähihoitajaksi Lapinlahdelle Mäenpihaan

Hakuaika päättyy  3.5.2024 12:00

Hei lähihoitaja, meillä on tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä Lapinlahdella!

Haemme Pohjois-Savon hyvinvointialueelle Mäenpihan tehostetun asumispalvelun yksikköön lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 6.5.- 31.8.2024.

Keitä me olemme?
Mäenpiha on 30-paikkainen tehostetun asumispalvelun yksikkö. Yksikkömme hoitajat tarjoavat yksilöllistä ja laadukasta hoivaa ikääntyneille asukkaillemme. Jokaista työntekijäämme arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan sinua. Jokaisella työntekijällämme ja asukkaallamme on mahdollisuus kehittää toimintaamme. Työtämme ohjaa asukkaan voimavaroja säilyttävä ja kuntouttava työote asiakaslähtöisesti. Kunnioitamme asukkaiden itsemääräämisoikeutta ja haluamme tarjota heille oman näköisen vanhuuden.

Millaiseen työhön haemme tekijää?
Lähihoitajan työhön kuuluu asukkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta huolehtimista, joka pitää sisällään asukkaiden perushoitoa, erilaisia hoitotoimenpiteitä ja lääkehoitoa.

Olisitko sinä etsimämme lähihoitaja?
Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on lähihoitajan tutkinto tai muu soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijat. Arvostamme hyvän ammattitaidon lisäksi asiakaslähtöistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Lisäksi työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle perehdytyksen ja merkityksellisen työn sekä mukavat työkaverit. Palkka on 2402,38 €/kk.

Muuta huomioitavaa:
-Noudatamme Pohjois-Savon hyvinvointialueella tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Sijaisuuteen valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote sekä todistus huumausainetestistä.
-Tehtävää täytettäessä noudatetaan koeaikaa.

Sinulle on paikka sydämessä - tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat
https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Yhteystiedot

Palveluesihenkilö Ruuskanen Anneli, p. 044 7402 650

Vastaava sairaanhoitaja Mäenpiha Kirsi Ruotsalainen, p. 040 4883 521

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan