Lähihoitajaksi Pihlajakotiin - Janakkalan kunta

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen lähihoitajaa vammaistyöhön.

Etsimme terveydenhuollon ammattilaista asumisyksikkö Pihlajakotiin, jossa on kaksitoista asumispaikkaa.

Tarjoamme sinulle uudet ja nykyaikaiset työskentelytilat uudistetuissa tiloissa. Perehdytämme sinut tehtävääsi ja tukenasi ovat osaavat työtoverit.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Eduksi katsomme monipuolisen osaamisen kehitysvammaisten henkilöiden parissa. Arvostamme vastuullista, aktiivista ja kehittämismyönteistä työotetta, paineensietokykyä sekä rakentavia yhteistyötaitoja. Työ on kolmivuorotyötä. Palkka 2151,43€/kk.

Työt alkavat joulukuun lopussa 30.12.2019 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi (6) kuukautta, jonka aikana valitun on suoritettava hyväksytysti LOVe sekä yksikön lääkehoidon näytöt. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Valitun on ennen toimen vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi
https://www.janakkala.fi/palvelut/vammaispalvelut/

Tutustu työnantajaan

Sähköiset hakemukset Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Hakuaika päättyy 16.12.2019 klo 12.00.
Lisätietoja sinulle antaa mielellään palvelupäällikkö Anne Miettinen (03) 680 1587. Meihin voi tutustua osoitteessa www.facebook.com/Janakkalanterveystoimi, www.janakkala.fi

Janakkalan kunta, Perusturva, vammaistyö
Osoite: Tapailankuja 6, 14200 Turenki

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä. Noin 1130 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.