test

Lähihoitajaksi Sonkajärvelle

Hakuaika päättyy  25.9.2023 12:00

Lähihoitaja vakituiseen työhön Sonkajärvelle

Tervetuloa tiimiimme Palvelukeskus Tuulikannel!

Keitä me olemme.
Palvelukeskus Tuulikannel sijaitsee Sonkajärven keskustassa ja tarjoaa asumispalveluita. Meillä on kolme tehostetun palveluasumisen yksikköä: Kuusela, Päivänkehrä ja Sinitaivas, sekä lyhytaikaishoidon yksikkö Kipinä.

Millaiseen työhön etsimme tekijää:
Etsimme lähihoitajaa, joka on valmis ottamaan vastuun omasta vastuualueestaan. Työtehtäviisi kuuluvat perushoitotyön lisäksi lääkehoidon toteutus yhteistyössä lääkärin ja sairaanhoitajan kanssa sekä monipuolinen hoitotyö, kuten haavojen hoitaminen. Lisäksi lähihoitajillamme on nimetyt omahoidettavat ja omahoitajuuteen kuuluu muun muassa RAI-arviointien tekeminen sekä yhteistyö omaisten kanssa. Toimintamme perustuu ikääntyneiden asukkaidemme kokonaisvaltaiseen hoivaan ja huolenpitoon. Teemme jatkuvaa työtä asukkaidemme hyvinvoinnin ja paremman arjen eteen.

Mitä tarjoamme:
Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, ammattitaitoisen tiimin moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Luomme yhdessä motivoituneen ja osaavan työyhteisön, jossa arvostus, ilo ja urakehitys ovat keskiössä. Tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun, tyhy-toimintaa ja työterveyshuollon hyvinvoinnin tukemiseksi. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 2402,38 €/kk + lisät ja työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimukset:
Kelpoisuutena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 2005/817, §3) sekä Valviran rekisteröityminen.

Toivomme sinulta
Toivomme, että olet aidosti kiinnostunut ikäihmisten päivittäisen hyvinvoinnin ja yksikkömme toiminnan kehittämisestä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Arvostamme kehitysmyönteistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä halukkuutta kehittää omaa ammattitaitoaan. Perustason ICT-taidot katsotaan eduksi, sillä käytössämme on erilaisia sähköisiä tietojärjestelmiä. Pohjois-Savon hyvinvointialueen lääkehoitosuunnitelman mukaiset lääkehoidon luvat on suoritettava viimeistään kahden kuukauden kuluessa työsuhteen alusta. Kokemus ikäihmisten hoidosta ja hoivasta on myös eduksi.

Muuta huomioitavaa:

Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.
Tehtävää täytettäessä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tervetuloa tekemään arvokasta työtä asukkaidemme parissa Palvelukeskus Tuulikannelissa Sonkajärvellä!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/hoito-ja-hoivatyo-pohjois-savon-hyvinvointialue/

Asumispalveluesihenkilö Piia Heikkinen p. 0404894219, piia.heikkinen@pshyvinvointialue.fi
Lähiesihenkilö Merita Marin p. 0404894245, merita.marin@pshyvinvointialue.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista.

Tutustu työnantajaan