Lähihoitajaksi tehostettuun asumispalveluun - Janakkalan kunta

Haemme

LÄHIHOITAJAA IKÄIHMISTEN TEHOSTETTUUN ASUMISPALVELUUN

Toistaiseksi voimassa oleva lähihoitajan työsuhde Turengin Kyterinhovissa, joka on 60 asuntoa käsittävä ympärivuorokautista hoivaa antava yksikkö. Kyterinhovi on vasta 4,5 vuotta toiminnassa ollut talo, jonka tilojen suunnittelussa on huomioitu hyvä työergonomia.

Hoidossa toteutamme kuntouttavaa, toimintakykyä ylläpitävää työotetta ja tuemme asukkaan omia jäljellä olevia voimavaroja. Arjen työssämme on tärkeää asukkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen ja mielekkään arjen mahdollistaminen asukkaan toimintakykyvajeista huolimatta. Hyvä yhteistyö asukkaiden omaisten kanssa on meille tärkeää. Asukkailla on usein monia sairauksia, joten tarvitsemme työssämme myös hyvää sairaanhoidollista osaamista. Palvelutalossa toteutetaan myös saattohoito. Lääkäri käy talossamme säännöllisesti viikoittain ja tarvittaessa.

Jos sinulla on kokemusta ikäihmisten hoidosta ja sinulla on kuntouttava, ikäihmisiä kunnioittava työote, olet tervetullut joukkoomme. Edellytämme myös, että sinulla on hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot. Huolehdimme hyvästä perehdytyksestä ja täydennyskoulutuksesta. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto.

Työsuhde alkaa 15.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan. Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika. Valittavan henkilön on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Rokotussuojasi tulee olla voimassa 1.3.2018 alkaen uuden tartuntalain määräysten mukaisesti.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Kyterinhovin palveluesimies Helena Ilanen, (03) 6801100 tai asumispalvelujen palvelupäällikkö Anne Miettinen, (03) 6801587; etunimi.sukunimi@janakkala.fi
Laita hakemus sähköisesti www.kuntarekry.fi 31.12.2019 klo 12.00 mennessä.

Janakkalan kunta, perusturva, ikäihmisten palvelut, Kyterinhovi
Osoite: Pelipihanpolku 1, 14200 Turenki

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä. Noin 1130 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.