Lähihoitajalle kesätöitä Wilhelminasta - Porvoon kaupunki

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

WIlhelmina hakee vuosiloman sijaisiksi 2 lähihoitajaa tai alan opiskelijaa. Kesätyö sijoittuu ajalle 1.6.-31.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Wilhelmina on kotona asumista tukeva yksikkö, joka tarjoaa asiakkailleen lyhytaikaishoitoa, päivätoimintaa ja kotiin annettavaa palvelua. Kaikki Wilhleminan palveluita käyttävät vanhus- ja vammaispalveluiden asiakkaat ja palveluiden tavoite on tukea kotona asumista sekä asiakkaan hoitoon päivittäin osallistuvan omaisen tai läheisen jaksamista.

Tarjoamme asukkaillemme kodinomaista ja ihmisläheistä huolenpitoa heidän voimavaroja tukevalla ja aktivoivalla työotteella. Kunnioitamme yksilöllisyyttä ja itsemääräämisoikeutta.

Sinulle tarjoamme mukavan ja ammatillista kehittymistä tukevan työyhteisön viihtyisässä työympäristössä, jossa kaiken toiminnan keskiössä ovat meidän asukkaamme. Työtä tehdään asukaslähtöisesti ja päivittäisen toiminnan perustana on aina asukkaiden sen hetkiset tarpeet. Mielekäs arki niin asukkaille kuin hoitajille on työnteon lähtökohtana.

Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä. Työaika 38,25h/vko. Lähihoitajan tehtäväkohtainen palkka Wilhelminassa on 2305,93 €/kk.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Tule mukaan huippuporukkaan ja hanki samalla työkokemusta Lyhytaikaishoitoyksiköstä. Tule mukaan luomaan asiakkaillemme mielekäs arki!

Lähetä hakemuksesi viimeistään 23.6.2021 klo 12 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/wilhelmina-1

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Wilhelmiinan palveluesimies Roope Tyynelä, puh. 040 141 6337, roope.tyynela@porvoo.fi

Lisätietoja

Näsin kuntoutuskeskus

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Askolinintie 1 F, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat