Lähihoitajan (2) sijaisuus Palvelukoti Suvanto - Euran kunta

Tarvitsemme näppäriä ja tunnollisia lähihoitajia sijaisuuteen. Myös alan opiskelijat otetaan huomioon. Ota pikaisesti yhteyttä, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Palvelukoti Suvanto on 26-paikkainen vanhuksille tehostettua palveluasumista tarjoava asumispalveluyksikkö. Talossa on kaksi osastoa, Suvanto ja Lehtokoti. Lehtokoti on 11 paikkainen muistiyksikkö. Suvannossa asuu 15 asukasta. Kummallakin osastolla on oma sairaanhoitaja. Arjessamme korostuu asukkaiden omatoimisuuden tukeminen, arvokkaat ja mielekkäät päivät.

Palkkaus on sovellettavan kunnallisen sopimuksen ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen.

Love olisi hyvä olla suoritettuna sekä hygieniapassi. Edellytämme tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Euran kunta on savuton kunta.

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Tutustu työnantajaan

Asumispalveluiden esimies Mari Pirinen, puh. 044 422 4267, mari.pirinen@eura.fi

Euran kunta, Perusturvapalvelut, Sosiaalipalvelut, Vanhusten ja vammaisten palvelut, Palveluasuminen, Suvanto
Osoite: Eurakoskentie 20, 27400 Kiukainen

Eura on n. 12 000 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.

Euran kunta - Savuton työpaikka