Lähihoitajan avoin haku sijaisuuksiin - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Hyvinvointipalvelut vastaa ympärivuorokautisista hoiva- ja asumispalveluista sekä kotihoidon, tuetun palveluasumisen palveluista ja tukipalveluista.

LÄHIHOITAJA

Tarvitsemme erilaisiin sijaisuuksiin lähihoitajia. Sijaistarpeemme vaihtelevat keikkatyöstä pidempiaikaisiin sijaisuuksiin. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sosiaali- ja terveydenhuollon eri yksiköissä.

Sinä hoitoalan koulutuksen saanut tai alan opiskelija, tule työskentelemään kehittyvään ja moniammatilliseen joukkoomme.

Kelpoisuutena tehtäviin edellytämme sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen mukaista pätevyyttä ja opiskelijoilta tehtävän hoitoon riittävää opintopistemäärää. Varauduthan esittämään mahdollisessa haastattelussa palvelu- ja tutkintotodistuksesi. Opiskelijana varaudu esittämään opintorekisteriote riittävistä suoritetuista opinnoista. Valmistuneilta hoitajilta edellytämme Valviran rekisteröitymistodistuksen.

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Tiedustelut avoimista työpaikoista:
Kotihoito
- Nivala/Sievi kotihoito Eija Anttila p. 044 419 6701
- Ylivieska/Alavieska kotihoito Marjatta Hyyppä p. 044 419 6350
- tilapäishoito Krista Paakki p. 044 419 5407
- palveluneuvonta Johanna Nissinen p. 044 419 5418
Vammaispalvelut
- palveluesimies Mervi Krapu p. 044 419 5747
Sähköpostit etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Kotihoito ja vammaispalvelut
Osoite: Alavieska, Nivala, Sievi, Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 700 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista, joille tarvitsemme jatkuvasti sijaisia.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!