test
Lähihoitajan ja hoiva-avustajan sijaisuudet - Kemin kaupunki

Haemme lähihoitajia ja hoiva-avustajia eri mittaisiin sijaisuuksiin Meripuiston palvelukodille helmi-maaliskuun ajalle. Työsuhdetta on mahdollista jatkaa myös pidemmäksi aikaa.

Meripuiston palvelukodissa on kolme eri kerrosta, joissa kaikissa on oma henkilökunta. Tarjoamme asukkaillemme laadukasta ja turvallista palveluasumista, asukaspaikkoja on 50. Työskentelytapamme on asukkaan kuntoutusta edistävää ja voimavaralähtöistä.

Työ on kolmivuorotyötä, työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimukset
- Lähihoitajan tutkinto tai alan opiskelija. Voidakseen toimia lähihoitajan sijaisuudessa, lähihoitajaopiskelijalla tulee olla suoritettuna vähintään 90 osp
- Hoiva-avustajan tehtävässä toimiminen edellyttää hoiva-avustajan tutkintoa 60 osp, aloitettuja lähi- tai sairaanhoitajan opintoja tai aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Kelpoisuus tehtävään arvioidaan hakijan esittämien opinto- ja työtodistusten perusteella.
Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotesuojaa sekä hyvää suomen kielen taitoa asiakasturvallisuuden varmistamiseksi.

Hakijalta toivotaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn, tiimityötaitoja, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä työskentelytapaa.

Hakuaika on 14.-28.1.2022. Haastattelut aloitetaan hakuaikana ja valintoja voidaan tehdä heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työpaikkailmoitus on julkaistu www.kuntarekry.fi, www.mol.fi sekä Kemin kaupungin sähköisellä ilmoitustaululla 14.1.2022.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesihenkilö
Hanna-Kaisa Posti
040 177 9894
hanna-kaisa.posti@kemi.fi

Lisätietoja

Kemin kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut

Meillä toiminnan keskiössä on sujuva arki ja hyvinvoivat asiakkaat. Meille henkilöstön hyvinvointi on tärkeää ja olemme sitoutuneet työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden tavoitteelliseen kehittämiseen. Olemmekin tiettävästi ainoa kunta, jolle on myönnetty ISO 45001:2018 Työterveys- ja työturvallisuussertifikaatti. Myös kestävä kehitys ja vihreät arvot ovat osa kaikkea toimintaamme ja Kemin kaupungilla on myös ISO 14001:2015 Ympäristösertifikaatti. Kemissä arki on kiireetöntä, vaivatonta ja turvallista, yhdessä perheen ja ystävien kanssa – siis onnellista. Kemissä on helppo elää, asua ja työskennellä.


Osoite: Sauvosaarenkatu 20, 94100 Kemi

Sinulle suositellut työpaikat