test

Lähihoitajan ja lähihoitajaopiskelijan sijaisuudet

Hakuaika päättyy  31.12.2023 14:00

Lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija - hae sijaiseksi Varhaan!

Eripituiset sijaisuudet tarjoavat erinomaisen tavan tutustua Varhan monipuolisiin työmahdollisuuksiin. Meillä voit tehdä sijaisuuksia eri tehtävissä sen mukaan missä vaiheessa opintosi ovat. Tehtävänkuvat vaihtelevat yksiköittäin.

Voit toimia:
- Lähihoitajana, jos olet valmis lähihoitaja tai perushoitaja tai suorittanut vähintään 120 osaamispistettä lähihoitajan opinnoista.
- Hoitajana, kun olet suorittanut vähintään 60 osaamispistettä lähihoitajanhoitajan opinnoista.
- Hoitoapulaisena, kun olet suorittanut alle 60 osaamispistettä lähihoitajanhoitajan opinnoista.

Toimipisteitämme on kaikissa Varsinais-Suomen kunnissa.

Hakulomakkeella kysytään millä paikkakunnalla haluaisit työskennellä ja onko sinulla erityisiä toiveita siitä, missä yksiköissä haluat työskennellä. Oletko esimerkiksi kiinnostunut työskentelemään ikääntyneiden parissa, vammaispalveluissa, sote-keskuksissa tai Tyks-sairaalapalveluissa?

Opiskelija: hakulomakkeella kysytään kuinka paljon sinulla on opintorekisteriin kirjattuja osaamispisteitä sillä hetkellä, kun teet hakemusta. Merkitse myös opintorekisterin päiväys.

Työtehtävämme edellyttävät hyviä vuorovaikutustaitoja, palveluhenkistä asennetta ja oma-aloitteisuutta. Tärkeää on, että haluat olla osaltasi mukana tarjoamassa hyvää palvelua hyvinvointialueen asiakkaille ja potilaille.

Jätä avoin hakemuksesi ”Jätä sijaishakemus” -linkin kautta. Hakemuksesi tallentuu sijaispankkiimme. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjolla sinulle soveltuva sijaisuus. Pidäthän hakemuksesi ajan tasalla.

Tule mukaan hyvintekijöiden joukkoon!

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä. Joissakin tehtävissä vaaditaan, että työntekijä toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Mikäli olet kiinnostunut muista työtehtävistä Varhassa esim. näytteenotossa, katso myös muiden ammattiryhmiemme avoin haku -rekrytoinnit täältä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/?&desc=avoin%20haku&display=grid&lang=fi_FI,sv_SE,en_US&limit=24&organisation=39800&sort=%22-publish_from%22. Sieltä löydät myös yleisen avoimen haun.

rekrytointi@varha.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät Tutustu työnantajaan