Lähihoitajan ja ohjaajan sijaisuudet/Kesä 2019 - Jyväskylän kaupunki

Lähihoitajan ja ohjaajan sijaisuudet/Kesä 2019 - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin vammaispalveluihin haetaan eripituisiin sijaisuuksiin kevääksi ja kesän ajaksi

LÄHIHOITAJIA

Vammaispalveluissa lähihoitajan/ohjaajan sijaisuuksia on palveluasumisen yksiköissä koko Jyväskylän alueella.

Vammaispalveluissa sinulla tulee olla joko lähihoitajan tutkinto tai vastaava aiempi tutkinto. Jos olet alan opiskelija, tulee sinulla olla hoidon ja huolenpidon tai kuntoutumisen tukemisen opintokokonaisuus kokonaisuudessaan suoritettuna. Vaihtoehtoisesti sinulla voi olla sosionomin tutkinto tai muu soveltuva sosiaali- ja terveysalan AMK- tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Jos olet alan opiskelija, tulee sinulla olla ensimmäinen työharjoittelu suoritettuna.

Jos olet opiskelija tai vastavalmistunut, kerrothan hakemuksesi Työkokemus-osassa suorittamasi harjoittelut. Lisätietoja-kohtaan voit laittaa muuta tärkeää tietoa, esimerkiksi haetko yhtäjaksoista pidempää sijaisuutta vai keikkatyötä ja kummasta palvelusta olet ensisijaisesti kiinnostunut. Jos lisätietoa kohtaan ei ole laitettu ensisijaisuuden kohdentamista, tarjoamme työnantajan näkökulmasta sopivaa sijaisuutta.

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja sijaisuuksiin pääsee siirtymään joustavasti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan ja niissä noudatetaan koeaikaa.

Jos sinulla ei ole LOVE-lääkeosaamisen tenttejä suoritettuna tai voimassa, pääset suorittamaan tentit ennen sijaisuuden alkua. Edellytämme sijaisuuksissa myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee esittää todistetusti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Palveluesimies Miia Pappinen puh. 014 266 3897
Sähköposti molemmille muodossa etunimi.sukunimi@jkl.fi.

Vammaispalvelut
Osoite: Jyväskylä

Yli 140 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan