Lähihoitajan ja ohjaajan sijaisuuksia - Jyväskylän kaupunki

Lähihoitajan ja ohjaajan sijaisuuksia - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee eripituisiin sijaisuuksiin loppuvuodeksi ja joulun ajaksi

LÄHIHOITAJIA / OHJAAJIA

Vanhuspalveluissa sijaisuuksia on kotihoidon alueilla ja ympärivuorokautisen asumisen ja hoidon yksiköissä sekä kotihoidossa. Vammaispalveluissa lähihoitajan/ohjaajan sijaisuuksia on puolestaan sekä asumisyksiköissä että päivä- ja työtoimintojen yksiköissä koko Jyväskylän alueella. Terveyskeskussairaaloissa sijaisuuksia on Kyllön ja Palokan eri osastoilla.

- - -

Kelpoisuutena lähihoitajan sijaisuuksiin:
Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa. Jos olet alan opiskelija, tulee sinulle olla hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen tutkinnon osa kokonaisuudessa suoritettuna.

Vammaispalveluissa sinulla voi vaihtoehtoisesti olla lähihoitajan tai sosionomin tutkinto tai muu soveltuva sosiaali- ja terveysalan AMK- tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Jos olet alan opiskelija, tulee sinulla olla ensimmäinen työharjoittelu suoritettuna.

- - -

Jos olet opiskelija tai vastavalmistunut, kerrothan hakemuksesi Työkokemus-osassa suorittamasi harjoittelut. Lisätietoja-kohtaan voit laittaa muuta tärkeää tietoa, esimerkiksi haetko yhtäjaksoista pidempää sijaisuutta vai keikkatyötä. Hakulomakkeella on myös kysymys, mistä ensisijaisesti sijaisuutta haet.

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja sijaisuuksiin pääsee siirtymään joustavasti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan ja niissä noudatetaan koeaikaa.

Jos sinulla ei ole LOVE-lääkeosaamisen tenttejä suoritettuna tai voimassa, pääset suorittamaan tentit ennen sijaisuuden alkua. Edellytämme sijaisuuksissa myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee esittää hyväksytysti (ei koske kotihoidon sijaisuuksia).

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Terveyskesussairaalat: Osastonhoitaja Elina Vaskelainen puh. 014 266 2433
Vanhuspalvelut: Palveluesimies Päivi Huttunen puh. 014 266 2446
Vammaispalvelut: Palveluesimies Miia Pappinen puh. 014 266 3897
Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Perusturva
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!