Lähihoitajan kaksi (2) sijaisuutta, Nurmes (id2256) - Siun sote

Lähihoitajan kaksi (2) sijaisuutta, Nurmes (id2256) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa.
Siun sotessa on haettavana 25.8.2019 mennessä LÄHIHOITAJAN kaksi (2) sijaisuutta
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia lähihoitajan ihmisläheisessä tehtävässä Nurmeksen kotihoidossa. Ensimmäinen sijaisuus alkaa mahdollisimman pian ja kestää 25.8.2019 saakka, sijaisuus täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Toinen sijaisuus on 1.10.2019-30.4.2020 väliselle ajalle. Työ on jaksotyötä.
Haemme joukkoomme juuri sinua, joka tunnet vetoa työskennellä ikäihmisten kanssa. Lähihoitajana toimit monipuolisesti kehittäen itseäsi ja kotihoidon työtä. Kotihoidossa teemme arvokasta ja laadukasta yhteistyötä omaisten sekä erilaisten yhteistyötahojen kanssa. Kotihoidossa työtä tehdään ihmisten kodeissa, joten asiakkaan yksilöllisyyden kunnioittaminen on luonnollinen sekä tärkeä osa kotihoitotyötä. Kotihoidossa työskentelyyn tarvitaan rohkeutta, kekseliäisyyttä ja oma-aloitteisuutta, koska jokainen päivä on erilainen ja haasteita riittää ratkaistavaksi päivittäin. Kotihoidossa lähihoitajan työ on kolmivuorotyötä. Siun sotella on Nurmeksessa asuntoja lyhytaikaiseen asumiseen, autamme myös vakituisemman asumisen järjestelyissä.
Kelpoisuutena sijaisuuksiin on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.
Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan ja siinä on koeaika.
Kysy lisätietoja palveluvastaava Arja Kurkivuori-Kejonen, p. 013 330 6644, arja.kurkivuori-kejonen@siunsote.fi tai rekrytoinnin palveluesimies Eeva Nykänen, eeva.nykanen@siunsote.fi.
Jätä hakemus sähköisesti
Joensuussa 4.7.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-2256
  • 4.7.2019 - 25.8.2019 23:59
  • NurmesValtimoPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan