Lähihoitajan kaksi (2) tehtävää, Rääkkylä (id3709) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 1.11.2020 mennessä kaksi (2) LÄHIHOITAJAN tehtävää.

Rääkkylän sosaali- ja terveyspalvelut siirtyvät vuoden 2021 alusta Siun sotelle. Tästä johtuen haemme nyt kahta lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Rääkkylän tehostetun palveluasumisen yksikköön Pihlajakotiin.

Haemme aktiivista ja joustavaa ammattilaista. Halukkuus ja ennakkoluulottomuus kehittää asiakastyötä tehostetussa palveluasumisessa on se, mitä tarvitsemme. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä työyhteisötaidot tukevat työuraasi. Kuntouttava työote ja aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on eduksesi. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Lähihoitajan tehtäväkohtainen peruspalkka on 2191,41€/kk.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Työtehtävät alkavat 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan. Työtehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Ehdollisesti valittujen on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Kysy lisätietoja palvelupäällikkö Mari Korhonen, mari.korhonen@siunsote.fi, 013 330 6353.

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 16.10.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-3709
  • 16.10.2020 - 1.11.2020 23:59
  • RääkkyläPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!