Lähihoitajan keikkatyöt ja sijaisuudet - Kirkkonummen kunta

Lähihoitajan keikkatyöt ja sijaisuudet - Kirkkonummen kunta

Ammattilainen tai alan opiskelija - tule keikkatyöhön Ikäihmisten Hyvinvointipalveluihin Kirkkonummelle.

Kirkkonummen kunnan perusturvassa on jatkuva rekrytointi lyhyt- ja pitkäaikaisiin (keikkatyö ja muut sijaisuudet) lähihoitajan sijaisuuksiin. Työpaikkasi voi olla hoivakodissa, palvelutalossa tai kotihoidossa. Työn kesto vaihtelee, työ on useimmiten kaksivuorotyötä.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa, mutta otamme keikkatyöhön myös alan opiskelijoita. Kotihoidossa tarvitaan ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuudesta on hyötyä. Molempien kotimaisten kielten suullinen ja kirjallinen taito on eduksi.

Toivomme sinulta reipasta ja toimeen tarttuvaa, positiivista työotetta.

Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Rekisteröidy sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus oheisen linkin (hae työpaikkaa) kautta. Otamme Sinuun yhteyttä ja sovimme haastatteluajan. Tullessasi haastatteluun, ota mukaan henkilötodistus, alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijoita pyydämme ottamaan mukaan opintorekisteriotteen.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Puh. 040 1269660

Kirkkonummen kunta, PERUSTURVAN TOIMIALA, Ikäihmisten hyvinvointipalvelut
Osoite: ., 2400,

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.
Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan