lähihoitajan kesäsijainen - Riihimäen kaupunki

Hei lähihoitaja tai loppuvaiheen opiskelija

1. Etsitkö sinä mielenkiintoista ja haastavaa työtä aikuisten asumispalveluissa?
2. Koetko olevasi parhaimmillasi ikääntyneiden kanssa yhdessä heidän näköistään arkea tehdessä?
3. Saat potkua päivääsi pienistä yhteisistä ilon hetkistä, joilla on suuri merkitys vanhukselle.
4. Kuntouttava työote on sinulla selkärangassa.

Jos tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, haethan meille kesäsijaiseksi!

Etsimme nyt viittä innostunutta ja motivoitunutta lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 3.10.2021 asti. Sijaisuus alkaa 3.5.21 tai sopimuksen mukaan.

Työ on kokoaikatyötä. Jaksotyö/kolmivuorotyö. Työsuhteessa noudatetaan 2kk koeaikaa.

Sijoituspaikkana on Riihikodin tehostettu ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö Villava Kontiontiellä. Yksikössä on 47 asukaspaikkaa. Arvostamme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä sekä luovuutta.

Lähihoitajana työskentelet osana moniammatillista työryhmää, johon kuuluu sairaanhoitajia, lähi- ja perushoitajia, hoiva-avustajia sekä hoitoapulaisia. Tehtäviin kuuluu kuntouttavalla työotteella asukkaiden itsemääräämisoikeutta kunnioittavan ja heidän toimintakykyään tukevan turvallisen hoidon toteutus ja arviointi yhdessä tiimin kanssa. Riihikodissa työskentelee lisäksi fysioterapeutteja sekä virikeohjaaja, joiden kanssa tulet tekemään yhteistyötä asukkaiden hyvinvoinnin turvaamiseksi.

Riihikodilla on meneillään kulttuurinmuutos, jossa pyrimme pääsemään irti laitosmaisuudesta ikääntyneiden hoivapalveluissa, sekä tarjoamaan laadukasta ja elämänmakuista hoitoa ihmiseltä ihmiselle. Meillä Villavassa asukkaat ovat kotonaan ja teemme työtä täydellä sydämellä, vieraina heidän kodissaan.

Rekrytoinnissa eduksi luemme ammatilliset osaamistavoitteet, palvelutarpeen arviointiin ja hoito-, kuntoutus- ja palvelusuunnitelmien laatimisessa käytettävän RAI-järjestelmän käyttökoulutuksen, lääkehoidon osaamisen todistavan LOVen, ja tuntemuksen Lifecare-asiakastietojärjestelmästä.

Perustana valituksi tulemiselle on laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5§ mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijat. Opiskelijoiden pätevyys työskennellä eri tehtävissä arvioidaan haastattelussa ja tarkistetaan opintorekisteriotteesta tai opintokortista.

Tehtäviin valittavilta edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa.

Hakuaika päättyy 28.3.21, voimme aloittaa haastattelut jo hakuaikana. Lämpimästi tervetuloa osaavaan ja motivoituneeseen tiimiimme!

Tutustu työnantajaan

Työtä koskeviin tiedusteluihin vastaa vs. palveluvastaava Susanna Laari, puh. 040 3304426 tai susanna.laari@riihimaki.fi 31.1.2021 asti, tämän jälkeen palveluvastaava Tarja Nahkuri, puh. 040 3304426 tai tarja.nahkuri@riihimaki.fi

Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala
Osoite: Kontiontie 73, 11120 Riihimäki

Riihimäki profiloituu robotiikan pääkaupungiksi, ja robotiikan kehittämistä ohjaavat asiakas- ja käyttäjälähtöisyys. Myös Riihikoti tulee lähitulevaisuudessa panostamaan teknologian ja robotiikan hyödyntämiseen asiakastyössään. Riihimäki sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, ja kulkeminen Riihikotiin onnistuu nopeasti niin lähikunnista kuin pääkaupunkiseudulta. Riihimäen kaupunki tukee henkilökuntansa virkistäytymistä ja liikuntaharrastuksia järjestämällä esimerkiksi ennakkonäytöksiä teatteriin, sekä tukemalla uimala-, kuntosali- ja keilahallikäyntejä alennuksella. Henkilökunnalla ja heidän perheillään on lisäksi käytössä Kotaniemen virkistysalue Hirvijärvellä.

Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka